Ce întrebări îşi pun femeile şi ce le deranjează în timpul actului sexual. RĂSPUNSUL ÎL GĂSEŞTI AICI

Distribuie

În ultimul timp femeile sunt tot mai degajate şi deschise atunci când vorbesc despre sex. Deşi se simt destul de ok şi chiar stapâne în pat, totuşi există cîteva lucruri care pot lua prin surprindere sau chiar să jeneze. Din listă ‘’stranietăţilor’’ în pat fac parte sunetele şi mirosurile care uneori ne pun în gardă şi ne sperie.

În urma unui studiu la care a răspuns o echipă de experţi, s-a stabilit o listă cu cîteva lucruri care ar interveni şi ar deranja femeile în timpul actului sexual, scrie perfecte.ro.

  1. Te simţi uscată – Nu este nimic ieşit din comun când o femeie are senzaţia de uscăţime şi iritare în timpul unei partide de sex. Totodată s-a demonstrat că una din 3 tinere au uscăţime vaginală.
  2. Ai senzaţia de urinare – În timpul unor anumite poziţii sexuale, simţi  că ai vrea să urinezi. Este normal ca aceste senzaţii să apară de la stimularea punctului G care poate duce la ejaculare.
  3.  Unul dintre cele mai întilnite lucruri în pat este gemutul. Femeile gem pentru a accelera climax-ul  partenerului. Aproape 87% din femei fac asta pentru a impulsiona bărbaţii. Totodată acestă modalitate de a ţipa arată clar ce îşi doreşte partenera în pat. 
  4. Esti distrasă –Uneori eşti concentrată în totalitate în timpul sexului, iar alteori te gândeşti la milioane de lucruri în acelaşi timp. „Femeile au declarat ca sunt destul de uşor de distras de ceea ce se întamplă in viaţa lor’’, a declarat unul din medicii participanţi în studiu.

 


Distribuie
..