Ce înseamnă dacă ţi-ai visat fostul iubit

Distribuie

Visele reflectă cele mai intime şi ascunse frici şi temeri. Ce anume visezi noaptea poate fi o foarte eficientă oglinda a dorinţelor tale reale. Astfel, te întrebam: ţi-ai visat recent fostul prieten? Ştim cât de tulburătoare poate fi o asemenea experienţă. Iată ce poate sa însemne!

Faptul că îţi vezi fostul iubit în vis are legătură cu sentimentele, sexualitatea şi ataşamentul pe care subconştientul tău le asociază cu imaginea lui. Dacă în realitate legătura dintre voi îţi trezeşte încă melancolie şi remuşcări, înseamnă că ţii la el şi că te simţi atrasă de persoana lui. Dacă eşti sigură că nu mai ai niciun fel de sentiment pentru el, însă îl visezi alintându-te, atunci ai nevoie de iubire şi apreciere. De fapt, îţi doreşti să începi o nouă relaţie şi să te simţi protejată, ceea ce înseamnă că în viaţa de zi cu zi tânjeşti mult după fericire. 


Ce înseamnă când visezi că te cerţi cu fostul iubit?

Limbajul simbolic al viselor cere o interpretare profundă, iar pentru acest lucru trebuie să îţi cunoşti bine sentimentele şi atitudinea faţă de anumite evenimente din viaţa ta. De exemplu, ce înseamnă când visezi că fostul iubit te agresează? Dacă ai visat de curând că aveai un duel verbal sau fizic cu fostul tău prieten, înseamnă că există probleme nerezolvate între voi sau că nu ai trecut peste despărţirea voastra. 

Ce poţi să înveţi despre tine din visele cu fostul prieten?

De obicei, visele cu fostul iubit semnifică lucrurile nerezolvate dintre voi, însă nu tot timpul au legătura cu viaţa amoroasă, ci pot să simbolizeze şi nevoile tale din viaţa de zi cu zi.

Astfel de vise nu înseamnă în mod special că sunteţi meniţi să fiţi împreună, ci că trebuie să vezi ce îţi lipseşte în viaţa actuală. Spre exemplu, dacă te afli într-o nouă relaţie, încă încerci să găseşti părţi pozitive şi negative ale fostei relaţii. Uneori pentru a progresa, alteori din dorinţa de a trăi în trecut.

Pentru a analiza mai bine visele cu fostul partener, răspunde-ţi la aceste întrebări:

Încă ai sentimente pentru el şi îţi doreşti din suflet să vă împăcaţi?

Simţi lipsa unei relaţii şi ţi-ai dori să te simţi din nou iubită şi apreciată?

Te simţi nesigură în viaţa de zi cu zi şi cauţi un motiv de a merge mai departe?

Ai probleme în relaţia actuală?

Dacă te întrebi ce înseamnă când îţi visezi fostul iubit, trebuie să analizezi bine situaţia în care te afli pentru a găsi un răspuns. Nesiguranţa te poate face să te întorci în trecut, într-un loc familiar, în care te simţeai confortabil şi pe care nu ai reuşit să-l uiţi. Este normal să îţi fie frică de viitor, însă nu te întoarce la partenerul tău dacă nu mai ai sentimente de iubire pentru el, ci încearcă să găseşti motive care să te motiveze să lupţi.

bzi.ro


Distribuie
..