Ce ți se poate întâmpla dacă te MASTURBEZI? Declarația incredibilă a unui predicator islamic

Distribuie

Un predicator islamic a provocat rumoare în Turcia, după ce a afirmat că bărbaţii care se masturbează ”îşi vor găsi mâna însărcinată pe lumea cealaltă”.

Mucahid Cihad Han a făcut această afirmaţie incredibilă în timpul unei emisiuni de televiziune, răspunzând unei întrebări primite de la un telespectator, relatează publicaţia turcă Hurriyet.

Predicatorul a fost pus în dificultate de întrebarea telespectatorului, care a mărturisit că nu poate să se abţină, deşi este însurat. Bărbatul a mărturisit că s-a masturbat chiar şi în timpul pelerinajului la Mecca, denumit Umrah, care poate fi făcut de musulmani în orice lună din an, spre deosebire de Hajj.

După ce telespectatorul a repetat întrebarea de mai multe ori, Mucahid Cihad Han a spus, vizibil stânjenit, că bărbaţii care se masturbează ”îşi vor găsi mâna însărcinată pe lumea cealaltă” şi mâna o să se plângă în faţa lui Dumnezeu.

”Dacă telespectatorul nostru era singur, îi recomandam să se căsătorească, dar în acestă situaţie, ce pot să mai spun?”, a adăugat predicatorul, care l-a încurajat pe bărbat ”să reziste ispitelor Satanei”.

libertatea.ro.


Distribuie
..