Ce gândesc bărbaţii când stai DEASUPRA

Distribuie

Poate te-ai întrebat mereu ce gândesc bărbaţii despre tine în timp ce faceţi sex. Poate te simţi adesea complexată din cauza unei şunculiţe inestetice sau a unei poziţii vulnerabile. Vezi aici ce gândesc bărbaţii când stai deasupra.

Nu-mi rupe penisul

Ai tot controlul, te rog să ai mare grijă de bijuteriile familiei. Te implor să nu faci mişcări bruşte periculoase, să nu cazi şi să nu sari peste mine. Insist.

Nu-ţi acoperi sânii

E ca şi cum ai acoperi Mona Lisa. De ce să te ruşinezi? Partea cea mai frumoasă când stai aşa peste mine este că îţi văd sânii sărind în sus şi în jos.

Trebuie să ne înţelegem la ritm

Nu o mai lua în sus, când eu mă duc în jos şi invers. Poate dacă mă mişc mai puţin? Nu, nu merge, mai bine te las pe tine să-i dai de cap.

 Ce să fac?

Oare e ok dacă stau aşa şi nu fac nimic? Nu vreau să crezi că sunt leneş şi profit de tine şi aştept să mă satisfaci. Doar că vreau să nu stricăm ce facem aici, este esenţial să se termine cu bine.

De ce faci asta?

Ce e cu mişcarea asta circulară? Zău că nu înţeleg, tu te simţi bine? Îţi place probabil. Mai bine mă concntrez pe sânii tăi, până schimbi mişcarea asta ciudată pe care nu o înţeleg prea bine.

A ieşit

Acum care este eticheta în cazul de faţă? Cine ar trebui să rezolve problema şi să o bage la loc? Oare un gentleman face asta de fiecare dată când se întâmplă, sau vrei să te desfăşori şi ar părea că vreau să te controlez. Mai bine o faci tu, că tot eşti deasupra.

Când pui mâinile pe pieptul meu ca să te ridici. Da, exact aşa, arăţi foarte bine din unghiul ăsta.

M-am pierdut în părul tău

La propriu, pe unde se iese? Parcă sunt într-o junglă parfumată care îmi intră în nas, gură, ochi şi cumva nu numai că nu mă deranjează lianele astea, dar chiar îmi place. Serios, trebuie să scot şuviţa aia din gură.

unica.ro


Distribuie
..