Ce fel de iubită ești, în funcție de poziția în care DORMI

Distribuie

Te-ai întrebat vreodată de ce adopți o anumită poziție de dormit noaptea? Ce legătură are cu personalitatea ta? Sau ce spune despre felul în care te comporți într-o relație?

Se pare că, luând în considerare studiile medicale, poziția în care dormi spune multe despre tipul de iubită pe care îl reprezinți, notează euforia.tv.

Poziția fetus – te dai dură, dar ai mare nevoie de sprijin, îngrijire și protecție. Probabil ți-a luat mult timp să te atașezi de el și să-i spui „Te iubesc”.

Poziția buștean – dormi cu mâinile paralele cu trunchiul și picioarele. Ești naivă și te îndrăgostești mereu de persoanele nepotrivite, cele pline de carismă dar incapabile de loialitate. 

Dacă dormi pe o parte, cu mâinile în fața ta, nu ai încredere în persoanele dragi. Ai mai fost rănită și acum nu îți faci planuri deșarte.

Poziția stea de mare – dormi pe spate, cu mâinile în jurul pernei. Vrei să găsești adevărata dragoste, așa că zbori din floare în floare, fără să te atașezi cu adevărat.

Dormi pe burtă, cu mâinile în jurul pernei – ești timidă, nu-ți plac confruntările.Când viața devine grea, decid să renunțe la lucrul care le dă bătăi de cap. Nu au relații prea lungi, pentru că renunță la partener repede.

Ții perna atât de strâns în brațe, ca și cum ai vrea să ții persoana iubită la piept toată viața! Adori să fii îndrăgostită și să iubești. Iar ceilalți se îndrăgostesc ușor de tine.


Distribuie
..