Ce faci atunci când partidele amoroase nu sunt așa cum ți-ai dorit

Distribuie

Inevitabil, la un moment dat în viață, ajungi să te întrebi cum de există atâta pasiune în filmele romantice sau oare cum prietenele tale au parte de plăcere în timpul sexului, iar tu nu?!

Vă înţelegeţi foarte bine, însă activitatea aceea plăcută de sub aşternuturi nu mai este de mult la fel ca la începuturile relaţiei. Dacă stai bine să te gândeşti, seara, când ajungeţi acasă, sunteţi prea obosiţi pentru a mai face dragoste, iar atunci când se întâmplă, nu-ţi poţi lua gândurile de la deadline-urile de la birou.

Se ştie că sexul te ajută să te eliberezi de stres, însă, în anumite condiţii, el te poate împiedica să ai starea de spirit necesară pentru acestă activitate. În multe cazuri, partidele de sex nereuşite sunt simptomele unor probleme în relaţia voastră sau chiar în relaţia ta cu tine. Anxietatea, oboseala sau stresul – toate îşi pun amprenta asupra vieţii tale sexuale. Gândeşte-te la lucrurile care îţi pot sabota relaţia şi vorbeşte cu iubitul tău. Se poate să nu-ţi dai seama imediat unde ar putea fi problema. Apoi ia măsuri.
Altă greşeală? Să evitaţi să vorbiţi despre incident. Chiar dacă ţi se pare jenant să aduci în discuţie ce s-a întâmplat, să nu vorbeşti despre asta sau să te faci că nu s-a întâmplat nimic este total greşit. Un astfel de eşec poate fi trăit în timp ca un adevărat dezastru pe planul autoaprecierii, mai ales pe un fond de neîncredere în propria virilitate.

euforia.tv.


Distribuie