Câteva idei geniale de cadouri aniversare pentru iubitul tău

Distribuie

În curând e ziua iubitului tău şi nu vrei să fii luată prin surprindere, pomenindu-te fără cadou. Ca să eviţi surprizele neplăcute, ar fi bine să-i cauţi de pe acum un dar frumos partenerului tău. Dacă eşti în pană de idei, dă citire câtorva sugestii de cadouri aniversare!

O aventură – un zbor cu balonul, pentru o privelişte de vis deasupra oraşului, va fi un cadou pe cinste pentru iubitul tău. De ce să nu-i oferi o aventură de neuitat? Luaţi cu voi şi o şampanie, ca să ciocniţi la zeci de metri în cinstea voastră.

O vacanţă – îşi doreşte de mic să viziteze Parisul? Perfect. Tot ce trebuie să faci este să-i îndeplineşti acest vis. Caută din timp bilete avia mai ieftine şi rezervează o cameră numai pentru voi la un hotel de clasă medie, că doar aţi venit să vedeţi oraşul şi nu să dormiţi. Fii atentă însă, trebuie să-i spui că ai un cadou special pentru el din timp, ca să nu-şi facă planuri. Fii sigură că emoţiile lui vor fi pe măsura aşteptărilor tale.

Portretul lui – tot de ce ai nevoie, este o fotografie de a lui, care îi place foarte mult, un pictor bun şi cam vreo 500 de lei, pentru a duce la bun sfârşit creaţia. Trebuie să ţii cont de faptul că, trebuie să dai comandă pictorului cu 1 săptămână înainte de aniversare, ca acesta să reuşească să termine lucrarea la timp. Un astfel de cadou va rămâne pentru mult timp o amintire frumoasă.

Un filmuleţ – vei avea nevoie de puţină imaginaţie, câţiva prieteni şi pozitivism. Spunei prin acest filmuleţ cât de mult îl iubeşti, cum v-aţi cunoscut şi în general, povestea voastră. Alege un decor din natură sau locul în care v-aţi cunoscut pentru prima dată. Roagă câţiva prieteni comuni să participe şi ei, să-i transmită urări de bine sau să povestească cum s-au cunoscut. Va fi un dar pe cinste.

Fii originală şi arată-i iubitului tău cât de mult îl iubeşti!


Distribuie
..