Cât timp bărbaţii se pot abţine de la o partidă de amor

Distribuie

Reprezentanţii sexului masculin au fost întotdeauna atraşi de partidele de amor. De fiecare dată când au posibilitatea, ştiu să-şi pună în funcţie abilităţile şi să seducă partenera pentru a face dragoste cu ea. Dar cât timp bărbaţii se pot abţine de la partidele de amor? Sexologii sunt de părerea că femeile pot rezista fără a face sex mai mult timp decât bărbaţii.

Pe lângă latura fiziologică, există şi raţionamente fizice. Corpul bărbaţilor are proprietatea de a simţi lipsa unei partide de amor prin dureri în diferite zone ale corpului.

Statisticile arată că în medie, bărbaţii pot rezista fără o parteneră care să-i împlinească pofta maxim trei săptămâni. Spre deosebire de bărbaţi, femeile se pot abţine în medie mai mult de două luni fără a avea vreun contact sexual.

Petru bărbaţii care au o viaţă sexuală activă, abţinerea poate avea caracter mult mai grav. Dacă un tip de 20 de ani are o viaţă sexuală plină de aventuri şi experienţe, îi va fi foarte greu să se abţină o perioadă mai lungă de timp.

Tinerii sunt gata să facă sex cât de des posibil pentru că au un nivel ridicat al testosteronului.

La 30 de ani bărbaţii nu mai sunt axaţi doar pe sex. Deja au alte priorităţi: copiii, viaţa casnică, cariera, etc. La această vârstă, sexul devine un calmant contra tensiunii şi „durerilor de cap” care apar în viaţa familială. Aceştia aleg mai des relaxarea în faţa televizorului decât în pat. Într-o săptămână, trei partide de sex sunt suficiente.

De la 40 de ani, bărbaţii se lovesc cu perioada de criză. Din punct de vedere fiziologic, între 30 şi 40 nu există diferenţe mari, dar din punct de vedere psihologic, deosebirea este evidentă.

După 40 de ani, bărbaţii acordă o atenţie deosebită stării de sănătate şi formei fizice pe care o au. La această vîrstă, pentru sexul masculin e importantă sănătatea şi starea de spirit. Dacă un bărbat care la 20 de ani avea o viaţă sexuală plină de aventuri, la 40 de ani nici pe departe nu va fi la fel. Priorităţile acestuia vor fi cu totul altele.

Unica îngrijorare pe care bărbaţii o au după 40 de ani este disfuncţia sexuală. Iată din acest moment, bărbaţii acordă atenţie calităţii, dar nu cantităţii.


Distribuie
..