Cât de energizant este SEXUL practicat de dimineaţa

Distribuie

Conform unui studiu realizat la Universitatea Harvard, sexul de dimineaţa practicat foarte des garantează femeilor un început de zi incendiară. După cum arată studiile, corpul atât al bărbaţilor, cat şi al femeilor este pregătit pentru o partidă de sex dimineaţa.

Se pare că ritmul cardiac al femeilor este diferit de cel al bărbaţilor ceea ce face ca femeile să fie mai energizate în timpul dimineţii, iar sexul dinainte de culcare este foarte obositor pentru acestea.

Probabil ţi-ai dat seama până acum că bărbaţii sunt mereu pregătiţi să facă sex dimineaţa. Dacă nu ştiai, e cazul să aflii că şi corpul tău este pregătit dimineaţa pentru o scurtă partidă de sex, scrie expresspress.ro.Cei care au efectuat acest studiu spun că de multe ori femeile evită să îşi satisfacă poftele în timpul dimineţii fiindcă nu sunt mulţumite de cum arată sau că nu au o respiraţie proaspătă. Aceste mici piedici le fac să îşi evite partenerul şi să prefere să îşi verifice mesajele de pe telefon înainte de a începe o nouă zi.

Ţi-am pregătit câteva trucuri pe care le poţi folosi ca să ai o dimineaţă perfectă:

 Renunţă la pijamale şi fă-l pe iubitul tău să renunţe şi el la haine. Atunci când nu mai este nici un obstacol între pielea ta şi a partenerului vă veţi gândi prima oara la sex.

Trage draperiile pentru a nu mai fii îngrijorată de felul în care arăţi atunci când te trezeşti.

Înlocuieşte sărutul cu alte acţiuni asupra corpului. Nu este cel mai frumos lucru să te săruţi înainte de a te spăla pe dinţi, dar poţi înlocui sărutul pe buze cu alte părţi ale corpului.

Nu încerca sexul normal ci treci direct la sex oral. Fiind dimineaţa amândoi puteţi fi pe fugă aşa că preludiul nu mai este necesar.


Distribuie
..