Casa ta îţi distruge viaţa sexuală. Iată cum

Distribuie

Dacă vrei o viaţă sexuală activă şi chiar pasională, trebuie să ştii că locuinţa ta joacă un rol foarte important. O casă curată şi primitoare invită la sex şi nebunii, pe când una în care este dezordine sau chiar mizerie ucide orice pasiune din faşă. Uite cum îţi influenţează casa în care trăieşti viaţa sexuală.

1. Mizeria sau deranjul 

Gândeşte-te că iubitul tău îţi face seara o vizită şi are un chef nebun să faceţi sex. Apoi, imaginează-ţi că locuinţa ta nu este tocmai curată şi ordonată. În dormitor patul este răvăşit, hainele sunt aruncate pe scaune, iar pe jos te loveşti de tot felul  de obiecte, cutii, reviste etc. În baie chiuveta şi cada nu au mai fost curăţate de o săptămână, oglinda este pătată cu picături de apă, iar prosoapele nu au mai fost schimbate de zile întregi. Să trecem al bucătărie acum: mormanul de vase zace în chiuvetă, aragazul este pătat cu mâncare, masa este plină cu resturi de alimente neconsumate. O adevărată încântare, nu-i aşa? Şi, evident, unul dintre cele mai nepotrivite momente pentru a face sex. Motivul? Pur şi simplu s-ar putea să constaţi că nu ai unde să te desfăşori şi că iubitului tău i-a scăzut brusc interesul. 

2. Fotografii de familie în dormitor 
Fotografiile din dormitor, cu părinţii, cu copiii, cu fostul soţ sau iubit sau foştii socrii sunt cea mai mare greşeală pe care o poţi face. Este recomandat să păstrezi fotografii cu actualul tău iubit. Dacă nu, să nu te aştepţi la vreo noapte nebună în compania lui. Ar fi destul de bizar să facă sex cu tine şi să-l privească pe fostul tău soţ dintr-o fotografie înrămată. 

3. Prea multe gadgeturi 
Televizor, calculator, PlayStation, casetofon, radio…prea multă aparatură electronică ce-ţi poate acapara tot timpul petrecut cu iubitul tău în dormitor. Renunţă la toate acestea, de preferat chiar şi la televizor şi concentraţi-vă când sunteţi împreună doar asupra voastră. 

4. Cadouri de la fostul iubit
O altă greşeală de neiertat! Să păstrezi cadourile de la fostul tău iubit în dormitorul în care vrei să faci sex cu actualul s-ar putea să te coste! Nu trebuie să le arunci, doar să le muţi într-o altă cameră. 

5. Mirosul urât în baie 
Sexul sub duş este incitant însă, dacă în baia ta miroase a mucegai şi umezeală, ..adio pasiune! 

6. Jucării sexuale pe care nu le ai niciodată la îndemână
Vrei o partidă de sex picant? Ar trebui să ţii la îndemână jucăriile sexuale! Asta, pentru a nu fi nevoită să te opreşti din acţiunea ca să cauţi vibratorul, cătuşele cu blăniţă sau chiar prezervativele. î

click.ro.


Distribuie
..