Când îşi pierde VIRGINITATEA şi câţi parteneri sexuali are în medie o femeie MODERNĂ

Distribuie

Viaţa sexuală a femeii este mult mai aventuroasă decât era cu 20 de ani în urmă, ajungând să aibă de două ori mai mulţi parteneri decât în anii ’90. Femeile îi ajung treptat din urmă pe bărbaţi, care au în medie 12 partenere sexuale de-a lungul vieţii.

În plus, femeia modernă este mai deschisă la experienţe cu parteneri de acelaşi sex, 16% dintre respondente recunoscând că au avut un contact, nu neapărat sexual, cu o femeie, scrie romaniatv.net.

Femeile cu o educaţie bine pusă la punct tind să fie ceva mai aventuroase în dormitor.

Cercetătorii de la University College London au luat în calcul informaţiile primite de la 15.000 de adulţi şi au ajuns la concluzia că modificările radicale ale statutului femeii în societate au un efect profund asupra vieţii ei sexuale.

În medie, femeile şi bărbaţii cu vârste între 16 şi 44 de ani fac sex doar de trei ori pe lună, comparativ cu de cinci ori pe luna în anii ‘90, modificare cauzată cel mai probabil de faptul că angajaţii îşi iau de lucru şi acasă tot mai frecvent.

Cercetătorii susţin că tot mai puţini parteneri locuiesc împreună, fapt ce scade numărul de partide sexuale lunare.

Îngrijorător este că una din cinci sarcini este neplanificată, procentul sarcinilor nedorite fiind de 21.2% în cazul tinerelor cu vârste între 16 şi 19 ani.


Distribuie