Nu s-au văzut niciodată, însă au pozat împreună. VEZI o impresionantă istorie de dragoste ilustrată în POZE

Distribuie

Aaron, un fotograf tânăr şi creativ din SUA. Rosie, de asemenea este pasionată de fotografie, însă trăieşte în Marea Britanie. Despărţiţi de 7000 de Km, tinerii au hotărât să-şi manifeste iubirea printr-o serie de fotografii, în care aceştea apar impreună, în diferite impostaze romantice. Rezultatul a impresionat întreaga lume.

Aceştia s-au observat întâmplător pe internet şi au început să-şi admire din depărtare  lucrările, ceea ce mai târziu a dus la o simpatie reciprocă.
Este greu de imaginat că aceste poze au fost făcute separat, iar tinerii nu s-au văzut niciodată.
„Am hotărât să creăm o lume proprie, în care putem fi împreună. Pe poze suntem atât de apropiaţi, de parcă am fi un cuplu adevărat. Astfel noi am exprimat dragostea noastră”, au declarat tinerii pe blogul lor personal.

Vezi mai jos pozele amoroase:

 „Am nevoie de tine.”

” Este prima noastră fotografie împreună, chiar dacă niciodată nu ne-am întâlnit, în curând voi fi  cea mai fericită femeie din lume”, comentează Rosie.

„Istoria noastră nu are sfârşit”

” Sunt întrebată cum eu şi Aaron rezistăm depărtării. Sincer, eu nu simt această distanţă. Mă trezesc şi adorm cu Aaron la telefon şi în suflet.”

 „Împreună, dar separaţi”

„Cu un pas mai aproape de tine”

 „Descoperim universul împreună”

„Pierdem minţile”

„Au trecut două luni de când suntem dependenţi unul de celălalt, iar eu m-am îndrăgostit până peste cap”, comentează Rosie.
„Sărutul”

„Aşa trebuie să fie primul nostru sărut”

 „Sunt încântat de tine”

” Pentru realizarea acestei poze am avut nevoie de 3 ore, însă rezultatul este fermecător. Suntem atât de aproape şi atât de departe”, spune Aaron.

Povestea amoroasă a emoţionat întreaga lume. După nouă luni de „relaţii în poze”, cei doi s-au întâlnit în Anglia, de Ziua Îndrăgostiţilor.


Distribuie