Au avut RELAŢII în SECRET! Vedetele care s-au iubit în taină (FOTO)

Distribuie

Oamenii celebri sunt adevăraţi prizonieri ai publicului. Chiar şi viaţa personală nu poate rămâne cu adevărat privată. Sunt însă, şi cupluri celebre, existenţa cărora te va surprinde enorm. Ei au reuşit să-şi camufleze relaţiile amoroase în cele de prietenie. Iată care sunt starurile care au trăit o poveste de dragoste în secret.

Cher şi Tom Cruise
Recent cântăreaţa Cher a recunoscut în presă că a avut o relaţie amoroasă cu actorul Tom Cruise.  „S-a întâmplat acum mult, foarte mult timp (anii 80) şi niciunul dintre noi nu a vorbit vreodată despre asta. Nu stiu de ce. L-am iubit enorm, a fost extraordinar!”, a declarat vedeta.

Pink şi Joey Fatone

Pink şi  Joey Fatone au avut o relaţie inocentă şi frumoasă mulţi ani în urmă. „Joey Fatone a fost îndrăgostit de mine. M-a scos la o întâlnire şi mi-a cumpărat o îngheţată. Aşa de drăguţ!”, a declarat Pink pentru revista Glamour.

Drew Barrymore şi Christian Bale
În urmă cu câţiva ani, cei doi au avut o aventură de o singură seară, însă relaţia  merită să fie menţionată. „Am mers împreună la un film horror extrem de sângeros şi acolo s-a terminat totul”, a spus  Christian Bale despre întâlnirea la care a scos-o pe Drew Barrymore.

Vanessa Hudgens şi Josh Hutcherson
Vanessa Hudgens şi Josh Hutcherson au avut o dragoste de platou în timpul filmărilor pentru pelicula  „Journey 2: The Mysterious Island”. Deşi focul iubirii dintrecei doi s-a stins rapid, actorii au păstrat o relaţie de prietenie.

Halle Berry şi Danny Wood
Uimitor, dar şi Halle Berry  a avut o relaţie în secret. Actriţa s-a iubit cu unul dintre membrii îndrăgitei trupe New Kids on the Block.

Brad Pitt şi Christina Applegate
În  anul 1989 Brad şi Christina au trăit o poveste de dragoste în secret, însă ea l-a părăsit pe actor pentru altcineva. „Am mers împreună la decernarea MTV Move Awards, iar eu l-am lăsat pur şi simplu acolo şi imi pare tare rău că am făcut asta. Am plecat cu altcineva”, şi-a amintit  Christina.

Megan Fox şi David Gallagher
Megan Fox a avut o relaţie cu David Gallagher, actorul devenit cunoscut graţie rolului sau din serialul „7th Heaven”.

Sandra Bullock şi Ryan Reynolds
Sandra Bullock si Ryan Reynoldsau avut o frumoasă istorie de amor în perioada mai – decembrie 2001.

Robert Downey Jr. şi Sarah Jessica Parker
În anii 80, Robert Downey Jr. si Sarah Jessica Parker formau unul dintre cele mai HOT cupluri. Totuşi, problemele cu drogurile pe care actorul le avea pe atunci au intervenit intre ei.  „Îmi placea să beau şi aveam o problemă legată de consumul de droguri, iar acest lucru m-a îndepărtat de Sarah Jessica”, a recunoscut Robert.

Jennifer Aniston şi Tate Donovan
În anii ’90, Jennifer Aniston a fost cât pe ce să se căsătorească cu Tate Donovan, însă nu a fost să fie.


Distribuie
..