Astrele te învaţă să-ţi alegi partenerul în funcţie de zodie

Distribuie

Mai în glumă, mai în serios, când faci cunoştinţă cu un băiat şi vrei să ieşi la întâlnire, te gândeşti de multe ori: „ce zodie e? ”. De fapt, această întrebare a devenit atât de importantă încât o putem egala cu întrebările de genul: „cum te numeşti, câţi ani ai?”. Datorită zodiei, poţi afla primele caracteristici ale unei persoane.

Fie că eşti într-o relaţie sau nu, compatibilitatea între parteneri este foarte importantă.

E bine să cunoşti oameni noi în timp de lună crescătoare. În această perioadă luna se condensează şi este un moment bun pentru relaţii noi.

Dacă ai cunoscut un partener care are acelaşi semn zodiacal, este un semn bun. De obicei, oamenii din aceeaşi zodie se înţeleg foare bine şi pot forma un cuplu frumos. Dacă sunteţi născuţi la câteva zile diferenţă, felicitări – sunteţi compatibili pentru o relaţie sănătoasă şi de lungă durată.

Dacă eşti un semn de foc, (săgetător, berbec, leu) este indicat să eviţi semnele de apă pentru că acestea au proprietatea să stingă flăcările pasiunii.Combinaţia dintre un semn de foc şi unul de apă nu este una fericită. Semnele de foc au tendinţa să devină obsesive faţă de semnele de apă.

Femeia care cunoaşte semnul zodiacal al potenţialului partener, va putea uşor să depisteze sexualitatea acestuia.

Dacă eşti un semn de pământ trebuie să eviţi semnele de foc. Acestea au şanse mari să te „ardă” psihic. Combinaţia dintre semnele zodiacale este una de influenţă, care caracterizează fiecare relaţie şi îi conferă statut.

Deşi mulţi consideră că: dacă persoanele se iubesc, semnele zodiacale nu contează. Acest lucru nu este adevărat! Astrologii au demonstrat în nenumărate studii faptul că semnul zodiacal este un indiciu important în alegerea potenţialului partener pentru o relaţie.


Distribuie