Astea sunt ALIMENTELE pe care trebuie să le mănânci ca să ai parte de cel mai tare SEX

Distribuie

A trecut ceva timp de când orice informaţie cu privire la viaţa sexuală este tratată ca atare fără a avea niciun substrat de controversă. Fiecare dintre noi dorim să fim informaţi corect, să ne cunoaştem organismul şi să fim fericiţi din toate punctele de vedere, bineînţeles, şi în cuplu.

Antrenorul Florin Neby expliucă faptul că „alimentele pe care le consumi pot avea un impact direct asupra vieţii sexuale, influenţând activitatea hormonală, energia şi nivelul de stres. La început, afrodiziacele erau folosite ca remediu pentru performanţa sexuală redusă şi pentru a creşte fertilitatea. Unele alimente au proprietăţi psihoactive, altele au forme sugestive sau măresc fluxul sangvin la nivelul organelor genitale. Cele mai multe dintre acestea sunt surse excelente de energie şi menţin un nivel optim al hormonilor sexuali”, explică Florin.

Neby enumeră care sunt alimentele ce pot îmbunătăţi viaţa sexuală:

– Ardeiul iute generează în organism reacţii similare celor din timpul actului sexual- creşte frecvenţa cardiacă, fluxul sangvin este mărit, apare transpiraţia. Capsaicina declanşează aceste efecte. Consumat în cantităţi mari, ardeiul stimulează terminaţiile nervoase de la nivelul organelor genitale şi în tractul urinar, provocând senzaţii similare excitării.

– Cardamomul era folosit pentru a trata impotenţa. Condimentul este bogat în cineol, substanţă care îmbunătăţeşte circulaţia.

= Ciocolata este alimentul cel mai des asociat cu dragostea şi romantismul. Ciocolata conţine serotonină şi feniletilamină, stimulente care asigură starea de bine. Cercetătorii au mai descoperit că în ciocolată există o substanţă numită anandamidă; aceasta sporeşte starea de relaxare şi te poate scăpa de inhibiţii.

– Alte alimente ce ajută libidoul sunt: mierea, bananele, celebra ţelină, seminţele de in şi nu numai.

libertatea.ro.

 

 


Distribuie
..