Vezi cum trebuie să reacţionezi când te întâlneşti cu fostul iubit

Distribuie

Chiar şi atunci când ai găsit fericirea alături de un alt bărbat, o întâlnire neaşteptată cu fostul iubit va face să-ţi tremure întreg corpul. Chiar dacă acum nu vă mai leagă nimic, amintirile îşi spun cuvântul. Dar pentru că în viaţă nu trebuie să stai pe loc, dar să mergi înainte, vezi cum trebuie să reacţionezi atunci când îl vezi pe el.

Negativitatea este un lucru normal

Dacă ai nişte sentimente ciudate şi nu tocmai plăcute la întâlnirea cu fostul, nu te învinui. Psihologii afirmă că este un lucru absolut normal ca la întâlnirea cu trecutul tău să simţi negativitate. În faţa ta se află nu doar trecutul, dar şi dorinţele nerealizate cu acest om care a făcut parte din planurile tale.

Nu te enerva

Felul în care te vei comporta cu fostul tău, e desigur alegerea ta. Totuşi, cea mai bună metodă de a ieşi din situaţie este să te enervezi cât mai puţin. Dacă simţi că nu poţi face faţă sentimentelor negative care te învăluie, poţi pur şi simplu să-l saluţi din mers. Nu trebuie să faci nimic complicat, îl saluţi prieteneşte şi-i zâmbeşti uşor.

Arată-i că nu te interesează

Dacă v-aţi oprit să discutaţi, iar fostul începe să se intereseze de tine, vorbeşte calm şi liniştit. Dacă vrei să-i demontrezi că nu te mai interesează, nu-i răspunde analogic la întrebările pe care ţi le pune. În aşa fel îi va fi clar că nu-ţi mai pasă deloc de el.

Dacă e cu noua lui iubită

De obicei acest lucru se întâmplă când eşti singură, ai avut o zi proastă sau nici măcar n-ai reuşit să te aduci în ordine de dimineaţă. Oricum ar fi, termină să o mai priveşti pe noua lui iubită din cap până-n picioare. Îndreaptă-ţi privirea doar spre el, iar aceasta trebuie să fie una nici prea serioasă dar nici prea disperată. Arată-i că te bucuri de întâlnirea cu el, dar nici într-un caz că ţi-e dor.

Ai încredere în tine

Atunci când eşti sigură pe sine, toate lucrurile se rezolvă mult mai uşor. Întâlnirea cu fostul este un moment în care trebuie să dovedeşti faptul că ai încredere în tine. Zâmbeşte, fii pozitivă şi nu-ţi afişa dezamăgirea sau mâhnirea. Dă-i de înţeles că ai reuşit să treci peste despărţire şi că acest moment nu te-a dărâmat.


Distribuie