Aşa arată femeia ideală în viziunea bărbaţilor

Distribuie

Aşa cum fiecare femeie visează la prinţul ei, şi bărbaţii visează la o femeie care să le cucerească inima şi să fie a lor pentru tot restul vieţii. Totuşi se pare că şi bărbaţii sunt foarte pretenţioşi atunci când îşi aleg jumătatea. Vezi cum arată femeia perfectă în viziunea lor!

Este frumoasă – un bărbat va dori întodeauna ca femeia lui să fie frumoasă pentru că se va simţi mereu mândru de ce are lângă el. O femeie frumoasă este numai atunci când este şi îngrijită iar asta inspiră multă încredere în sine.

Este inteligentă – niciunui bărbat nu-i va plăcea ca femeia de lângă el să fie numai frumoasă şi nimic mai mult. Alături de o femeie inteligentă acesta va fi cu adevărat fericit. Bărbatul va iubi întodeauna jocurile de inteligenţă şi va aprecia la cel mai înalt nivel femeia care va avea o părere proprie şi nu va face întodeauna totul aşa cum îi va spune el.

Îl respectă -chiar dacă bărbatul va face ceva urât, femeia trebuie să-l respecte şi să-i reproşeze ceva doar atunci când sunt singuri. Chiar dacă un lucru neplăcut s-a întîmplat de faţă cu familiia, trebuie să ştie că toate discuţiile se vor face în privat. Femeia ideală trebuie să-şi respecte bărbatul şi să demonstreze acest lucru în situaţiile care o cer.

Să-i acorde timp doar pentru el – o femeie trebuie să înţeleagă că şi bărbatul are nevoie de timp liber doar pentru el. Atunci când vrea să iasă cu baieţii la o bere, nu trebuie să-i facă scandal ci să înţeleagă că toată lumea are nevoie de timpul şi spaţiul său liber.

Îl iubeşte aşa cum este – de multe ori într-o relaţie, femeile încearcă încetul cu încetul să schimbe bărbatul de lângă ele. Dacă vrea să-i schimbe stilul vestimentar, dacă îl tratează cu indiferenţă, îi pune ultimatumuri, atunci nu este îndrăgostită de el, pentru că o femeie care iubeşte cu adevărat, îl iubeşte pe bărbatul de lângă ea aşa cum este.

Este bună la pat –  când două persoane se potrivesc cu adevărat, atunci şi partidele de dragoste trebuie să fie de nota 10. O relaţie completă presupune multă pasiune şi atracţie nebună dintre cei doi. Femeia care preia iniţiativa în pat este femeia sigură pe sine.

Este sociabilă şi pozitivă – fiecare bărbat apreciază la iubita sa optimismul şi faptul că aceasta poate să găsească limbă comună cu alţii. Va aprecia dacă vei iniţia o discuţie cu prietenii lui sau cu rudele sale şi îţi va fi recunoscător dacă nu îţi vei bârfi prietenele.

Are simţul umorului – bărbaţii adoră femeile care râd şi care spun glume. Lângă o femeie cu simţul umorului dezvoltat şi viaţa e mai frumoasă.


Distribuie