Alimentele care îţi stârnesc pofta de sex şi te ajută să fii bună la pat

Distribuie

Există o mulțime de studii care au demonstrat că anumite vitamine și compuși din alimente pot stârni pofta de sex. Iată mai jos un top al celor mai importante alimente cu efect afrodisiac, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Avocado

Este un aliment deosebit, cel mai bun afrodisiac. Se poate transforma în elementul ideal pentru o seară de neuitat, aşadar trebuie inclus neapărat în meniu, scrie doctorulzilei.ro.

Stimulează producţia de hormoni masculini şi stimulează circulaţia sângelui, de aceea este ingredientul perfect pentru o partidă de sex.

Migdale

Sunt o sursă imporantă de vitamine și minerale care cresc libidoul, precum zincul, seleniul și vitamina E.

Ciocolată

Având un conţinut important de cacao, ciocolata conţine un alcaloid – theobromina – care atunci când este consumat în cantităţi mari are puternice efecte afrodisiace.

Faptul a fost demonstrat de un studiu făcut asupra lucrătorilor din fabricile de ciocolată, care consumă cantităţi excesive din produsele pe care le fabrică. S-a remarcat astfel că peste 65% dintre ei au un libido cu mult peste valoarea medie a potenţialului sexual al unui om obişnuit.

Ţelină

Cunoscută şi ca plantă medicinală afrodisiacă, ţelina este un aliment tradiţional pentru menţinerea şi redobândirea potenţei sexuale.

Frunzele sunt indicate ca şi condiment pentru o mulţime de mâncăruri vitalizante, dar şi ca ingredient pentru salatele de crudităţi.

Sushi

Somonul şi macroul conţin Omega 3, acizi graşi care menţin activă producţia de hormoni. Ghimbirul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Banane

Ajută la eliberarea serotoninei în organism, hormonul fericirii care creşte buna dispoziţie şi calmează sistemul nervos.

Bananele conţin potasiu, un mineral care întăreşte musculatura, un element crucial pentru a atinge orgasmul.

 


Distribuie
..