Alex Velea le-a prezentat-o pe Antonia părinţilor săi. Uite cum a fost vizita celor doi la Craiova | FOTO

Distribuie

Alex Velea şi Antonia nu se mai scund de ochii presei şi îşi afişează sentimentele amoroase. Cei doi au făcut încă un pas important în relatia lor. Alex s-a hotărât în cele din urmă să le-o prezinte parinţilor săi, pe Antonia. Îndrăgostiţii au făcut o vizită fulger la Craiova!

Viitorii socri ai cântăreţei locuiesc în Craiova, iar Alex a călcat astazi pragul casei părinteşti la braţul Antoniei, iubita sa. Chiar dacă lumea se întreabă şi până acum de ce Alex nu a fost cu Antonia la Craiova, să le-o prezinte părinţilor, iată că artistul a făcut pasul când a simţit el că e momentul potrivit. Vizita celor doi îndrăgostiţi la Craiova e încă o dovadă că între ei relaţia e serioasă, scrie bzi.ro.

Probabil că vizita lor la Craiova ar fi rămas secretă, dacă Antonia şi Alex nu s-ar fi pozat cu nişte fani, vecini de bloc cu părinţii cântăreţului.

Fotografiile, realizate chiar în faţa blocului în care a crescut Alex, au ajuns în presa şi astfel s-a aflat faptul că Antonia i-a cunoscut în sfârşit pe parinţii iubitului ei.


Distribuie