În somn te SĂRUTAI PASIONAL? Descoperă semnificaţiile unui sărut în visuri

Distribuie

Sărutul este un element al vieţii omeneşti. Prin sărut ne exprimăm dragostea, dorul, mulţumirea şi multe alte sentimente. Se întâmplă uneori ca în mintea noastră să deruleze, chiar şi în timpul nopţii, închipuirea unui sărut pasional.

Nu-i aşa că ai avut şi tu visuri în care te sărutai pasional? Atunci când încerci să interpretezi un astfel de vis, trebuie să-ţi aminteşti cine este persoana pe care o sărutai şi cum anume s-a desfăşurat sărutul. Descifrează mai jos care sunt semnificaţiile vis în care te sărutai, în funcţie de circumstanţă.

Sărutul cu cineva de acelaşi sex
Se pare că un astfel de vis a apărut în urma faptului că eşti nemulţumită de o anumită parte a trupului sau a interiorului tău. Dacă ai vise în care săruţi o persoană de acelaşi sex, e posibil ca la nivel inconştient, să simţi nevoia să-ţi regăseşti armonia în suflet.

Sărutul cu iubitul tău
Astfel de vise în care  apare tocmai partenerul de viaţă indică faptul ca s-ar putea sa simţi nevoia unei relaţii de cuplu mai strânse. Uneori poate fi vorba de un gol pe care îl simţi vizavi de relatia pe care o ai cu cel de lânga tine sau alteori un asemenea sărut în vise este pur şi simplu dovada sentimentelor tale faţă de jumătatea ta.

Sărutul cu cineva care îţi provoacă dezgust.
 Dacă visezi o scenă în care te săruţi cu o persoană pe care nu o suporţi  este posibil ca acest lucru să sugereze faptul că în viaţa reală te simţi ciudat în anumite contexte în care accepţi să iei parte la anumite situaţii cu care nu eşti de acord sau tolerezi anumite lucruri sau persoane care nu îţi plac şi nu ştii cum să pui punct acestor momente.

Sărutul cu cineva care te ademeneşte
Acest vis poate indica faptul că prin intermediul imaginaţiei  încerci să trăieşti o fantezie pe care în viaţa de zi cu zi nu eşti capabilă să o pui în aplicare.

Sărutul cu o persoană necunoscută
Un astfel de vis poate demonstra  faptul că în viaţa ta, la acel moment, există un gol, o neîmplinire în suflet. Probabil ai nevoie de relaţii, fie că ai o nemulţumire faţă de propria ta persoană.

Visul este considerat o lume paralelă în care ne transferăm în fiecare noapte. Se spune că un vis transmite starea ta afectivă. Dacă vrei să  interpetezi un vis în care ai sărutat pe cineva, analizează atent scena până vei ajunge la  o concluzie: Ce sentimente ai trăt în timpul sărutului din vis, cine este persoana şi ce relaţie ai cu ea în viaţă. Astfel, vei reuşi să îţi dai seama ce poate simboliza pentru tine acel sărut din vise.


Distribuie
..