Află cum eşti în PAT în funcţie de data naşterii

Distribuie

Un mic calcul cu cifrele din data ta de naştere poate să-ţi dezvăluie mai multe lucruri legate de viaţa ta intimă şi despre cum te comporţi în pat. Dacă eşti curioasă, trebuie neapărat să încerci acest calcul, pentru a vedea cum eşti în realitate în sex.

Adună cifrele din data ta de naştere, redusă la o singură cifră. Excepţie 11 şi 22.

De exemplu – dacă data naşterii este 1 ianuarie 1980 – numărul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Numărul 1

Denotă o persoană agresivă în pat. Contează mult ce cred alţii despre tine, îţi doreşti să fii tot timpul admirată. Se poate spune că eşti o amantă cu un ego foarte puternic, scrie sfatulparintilor.ro.

Numărul 2

Denotă o persoană pasivă, delicată, misterioasă şi, mai ales, timidă. Îţi plac situaţiile romantice şi întreaga ta viaţă sexuală este construită pe scenarii siropoase.

Numărul 3

Denotă o persoană teatrală. Îţi place sexul pe roluri. Pentru tine sexul este sursa fericirii. Eşti energică în pat şi îţi pui în practică fanteziile.

Numărul 4

Denotă o persoană schimbătoare. În unele momente trăieşti o dorinţă exagerată pentru sex, iar în altele eşti pur şi simplu blocată. De asemenea, îţi manifeşti în pat dualitatea violenţă-sensibilitate.

Numărul 5

Denotă o persoană pasională. Îţi place să-ţi pui în practică fanteziile, îţi place să experimentezi lucruri noi, să-i satisfaci partenerului de sex toate dorinţele. Eşti o amantă fără frică, tot timpul pusă pe depăşitul limitelor.

Numărul 6

Denotă o persoană sensibilă. Pentru tine sexul este necesar doar pentru reproducere.

Numărul 7

Denotă o persoană pasivă. Te încântă mai mult autoerotismul, masturbarea. În relaţia cu oamenii te excită mai mult discuţiile intelectuale decât sexul. Eşti foarte rece într-o partidă de sex în doi.

Numărul 8

Denotă o persoană pasională şi timidă, cel puţin în aparenţe. Întrucât dedesubt arde un adevărat vulcan. Ai tendinţa de a te lăsa influenţată de alţii.

Numărul 9

Denotă o persoană nerabdătoare. Eşti iventivă, îţi doreşti să experimentezi multe lucruri şi aştepţi cu nerăbdare să îţi poţi pune în practică fanteziile. Monogamia nu este un cuvânt din vocabularul tău.

Numărul 11

Denotă o persoană nonconformistă. Eşti inventivă, originală, pasionată de sexul tantric, de punerea în practică a tuturor fanteziilor erotice.

Numărul 22

Denotă o persoană timidă şi totuşi, perversă. Sub “masca” timidităţii se ascunde o dorinţă sexuală intensă, uneori de-a dreptul perversă, care este gata să explodeze.

 

 

 


Distribuie
..