Află ce tip SEXUAL eşti: Modul cum mănânci te dă de gol

Distribuie

În creierul uman, centrul sexualităţii se află în vecinatătea centrului foamei. De aceea, impulsurile date de cele doua zone ale creierului ne motivează aproape toate activităţile cotidiene şi se întrepătrund. „E uşor să înţelegem de ce şi cele mai mici gesturi, cum ar fi mărunţirea mâncării cu furculiţa, plescăitul sau modul în care ţinem lingura în mână, trădează foarte mult din comportamentul sexual”.

Unul dintre cei mai căutaţi psihoterapeuţi români – Daniel Bichis, specialist în terapii de cuplu si dezvoltare personală, a făcut un studiu mai puţin obişnuit. El a căutat să vadă care este legătura între modul de a mânca şi comportamentul indivizilor în pat. Rezultatele au fost uimitoare, preferinţele sexuale putând fi citite doar invitând persoana dorită la masă, scrie romaniatv.net.

În creierul uman, centrul sexualităţii se află în vecinătatea centrului foamei.

De aceea, impulsurile date de cele două zone ale creierului ne motivează aproape toate activităţile cotidiene şi se întrepătrund. „E uşor să înţelegem de ce şi cele mai mici gesturi, cum ar fi mărunţirea mâncării cu furculiţa, pleşcăitul sau modul în care ţinem lingura în mână, trădează foarte mult din comportamentul sexual”.

Elegantul.

Bărbatul elegant creează la masă o atmosferă romantică, cu lumânări, muzică în surdină. El savurează mâncarea din ochi. Adesea închide ochii de plăcere când mănâncă. Acesta este amantul ideal, capabil să prelungească jocul erotic ore în şir. Ea este o foarte bună bucătăreasă şi acordă multă atenţie decorării mesei. Se joacă cu mâncarea înainte de a o băga în gură, mângâie paharele cu vin. Aceste femei sunt nişte bestii în pat. Corpul este în părerea eleganţei un fruct ce trebuie sărutat fără limite, stors de energie. 

Reţinutul.

El e foarte nesigur şi mănâncă doar lucruri pe care le cunoaşte. E neîndemânatic cu tacâmurile şi dacă murdăreşte faţa de masă, se scuză de zeci de ori. Acesta preferă femeile mai în vârstă, care stiu ce aşteaptă un bărbat în dormitor. În pat are o prestaţie lamentabilă. Nu a auzit decât de poziţia misionarului. Ea se străduieşte să facă totul perfect. Prepară mâncăruri gustoase. Însă dacă i-ai pătat rochiţa, seara este compromisă. Foarte des îşi ascunde feminitatea, părând rece şi distantă. În pat trebuie răbdare cu aceste femei şi în nici un caz nu vor face sex în locuri exotice sau în poziţii netradiţionale.

Heirupistul.

El se hotărăşte rapid ce comandă la masă. E tipul omului care îşi înfulecă sandvişul pe nerăsuflate. Pentru acesta, preludiul nu există. În pat nu urmăreşte decât propria satisfacţie, cât mai rapid cu putinţă. Ea e tipul femeii de carieră care goneşte de la o întâlnire de afaceri la alta. Este tot timpul în şedinţă. De regulă e vegetariană sau nu se dă în vânt după carne şi mănâncă când apucă. Avantaje: extrem de excitabilă şi poţi să o pui la treabă oriunde. În maşină, în lift, pe birou.

Adormitul.

Adormitul e tipul bărbatului ce serveşte micul dejun citind ziarul, aproape fără să-şi privească partenera. Seara, el mănâncă lent în faţa televizorului, fără să vadă că mâncarea i s-a răcit. În materie de sex este total neimplicat, mulţumindu-se cu orice. Ea este tipul de gospodină „Peggy” din „Familia Bundy”. Găteşte varză, pentru că poate fi reîncălzită timp de o săptămână. Seara îşi pune plapuma în cap şi doarme, pentru că are dificultăţi în a atinge orgasmul.

Fiţosul.

La masă, el respectă toate regulile bunelor maniere. E uşor de identificat pentru că tot timpul se şterge la gură. Refuză orice aliment care se aseamănă cu organele sexuale. Priveşte sexul ca pe ceva murdar. Odată însurat, va accepta să facă sex doar pentru procreaţie. Ea miroase fiecare bucăţică de mâncare înainte să o introducă în gură şi adună pe marginea farfuriei tot ce nu-i place. Acceptă actul intim doar din obligaţie. 

Sălbaticul.

El poate fi identificat uşor. Plescăie. Mănâncă cu mâna şi îşi umple farfuria cu vârf. Femeia care îl vede cum rupe cu mâna din mâncare, sfârtecând hrana, poate şti la ce să se aştepte în pat. Pentru el, o palmă peste fund şi trei pipăieli zdravene ale sânilor reprezintă preludiul. Se repede asupra femeii, pe care o „devorează” rapid şi intens, iar după ce o satisface, doarme dus. Ea găteşte doar din conserve. Are obiceiul de a pune oala pe masă. Plescăie des. Nu e pretenţioasă in privinţa preludiului.

Instabilul.

Atât el, cât şi ea au dificultăţi când trebuie să comande ceva la restaurant, pentru că nu au nici un fel de mâncare preferată. Se bazează pe recomandările chelnerilor. Într-o relaţie, sunt la fel. Într-o zi poţi să-i vezi sărutând persoane obeze, dar la fel de bine şi persoane filiforme. În pat, de fiecare dată încearcă ceva nou. 

Alimente care stârnesc pasiunea:

Ţelina şi mâncărurile pe bază de ţelină sunt cunoscute demult ca adevărate paie pe foc. Efect afrodiziac au şi mâncărurile thailandeze, pline de condimente, ce pun sângele în mişcare şi pastele făinoase cu fructe de mare. Acestea conţin multe proteine, care cresc producţia de spermă şi zinc, ce sporeşte producţia de hormoni masculini.

La fel de recomandate sunt deserturile cu ciocolată sau cacao, ce conţin fenilbetilamina, o substanţă responsabilă cu bună-dispoziţie. Cafeaua fierbinte cu lapte şi zahăr relaxează musculatura abdomenului şi sporeşte excitabilitatea feminină. Bărbaţii nu trebuie să-şi pună lapte în cafea, deoarece ăn această combinaţie laptele ucide excitarea. Şi adio sex! Vinul şi şampannia…

Înainte de o întâlnire programată pentru diseară, nu mâncaţi varză, ceapă, fasole, pentru ca produc gaze. Mâncărurile prea grase trebuie evitate dacă vrem randament la pat, deoarece reţin sângele în zona abdomenului, nelăsându-l să ajungă unde ar trebui. 


Distribuie
..