AFLĂ ce observă bărbaţii la prima vedere la femei

Distribuie

Ai avut cazuri în care să fii urmărită intens de un bărbat necunoscut, după care acesta să-şi întoarcă brusc privirea, de parcă ar fi dezamăgit? Sunt luncruri pe care un bărbat le vede la o femeie, încă din prima secundă, lucruri care îi influienţează atitudinea. Zumi.md îţi descoperă care sunt acestea.

La prima vedere, un bărbat remarcă instant multe lucruri despre tine. Iată care sunt acestea

1. Căt de frumos ti-e părul
Un lucru care ţine strict de evoluţie şi instincte. Încă de pe vremea omului de caverna, bărbaţii erau atraşi de şuvitele stufoase ale femeilor, care le semnalau de la prima vedere că acestea sunt sănătoase.

2. Zimbet sincer
Se întâmplă să eviţi să zimbeşti din cauza faptului că ţi se încreţesc ochii. Păcat. Multi baărbaţi sunt buni în a distinge imediat vibraţiile acestui tip de zâmbet, simţind că eşti relaxată şi te simţi bine. Este un plus remarcat imediat de la prima vedere pe care ţi-o aruncă şi care te va face mult  mai atractivă în ochii lor.

3. Mărimea sânilor
Este un  clişeu faptul  că  bărbaţii îşi doresc sâni imenşi. Mai mult, bărbaţii urăsc vulgaritatea. Marimea perfectă care să îi atragă la prima vedere dar să nu-i sperie este  3. Dacă ai sâni mai mari, nu este o problemă, important este să ştii să păstrezi feminitatea prin vestimentaţie.

4. Tonalitatea vocii tale
Chair dacă o femeie este foarte frumoasă, dar are o tonalitate virilă, asta ar putea să îl distanţeze pe bărbat. Studiile arată că bărbaţii sunt mult mai atraşi de vocile înalte, tipic feminine.  Asta pentru că acest tip de voci fiind asociate cu tinereţea şi sănătatea reproductivă.

5. Proporţia mijloc-solduri
Bărbaţii caută în oricare femie o viitoare posibilă şi perfectă mămică. Dacă mijlocul îţi este vizibil mai mic şi mai îngust decât soldurile, acesta semnifică fertilitate, un punct în plus în favoarea ta, la prima privire. Pentru a accentua această diferenţa (forma de clepsidra), alege să faci exerciţii cu  o curea.

6. Ten curat şi radiant

Bărbaţii asociază înfăţişarea radiantă şi curată a tenului cu o bună stare de sănătate mentală şi fizică, dar şi cu spiritul de a se îngriji.  Asta şi pentru că stresul şi anxietatea îmbătranesc pielea de timpuriu. Aşa că nu evita să apelezi la creme şi loţiuni, care îţi menţin obrajii strălucitori, căci rezultatul merită  banii daţi pe ele.

7. Accesoriile false
Nu îţi va remarca personalitatea din prima, însă va percepe imediat falsurile de natură fizică care pot distruge şansele la o primă impresie bună  a bărbatului.  Aici intră evident şi genele false şi extensiile de păr care nu vor spune despre tine decât că nu eşti multumita cu tine însuţi şi că ascunzi defecte majore. De aceea, alege naturaleţea, astfel şi partenerul te va iubi pentru ceea ce eşti.

8. Ochii
Oamenii se focusează pe ochi mai mult decât o fac pe oricare altă parte a corpului. Un machiaj extravagant şi dramatic nu-l vor face decât să privească în altă parte sau, dacă nu, măcar să îi pună pe plan secund şi să nu-i bage în seamă. În orice caz, nu e deloc de neglijat acest aspect. Privirea este unul dintre cele mai importante lucruri cu care poţi atrage sau respinge oamenii.

Indiferent de preferinţele bărbaţilor, păstreză-ţi individualitatea.


Distribuie