Actriţa Jane Fonda a devenit DEPENDENTĂ de SEX de dragul soţului. Află istoria primei sale căsătorii

Distribuie

Actriţa Jane Fonda povesteşte în cartea sa biografică despre cele mai importante pasaje din viaţa sa. O etapă importantă din viaţa actriţei a fost relaţia cu primul soţ, Roger Vadim, despre care se spune că a determinat-o să fie dependentă de sex.

Cei doi s-au căsătorit în 1965, iar în  scurt timp Roger i-a împărtăşit tinerei femei concepţiile sale  despre relaţii: „Dacă am relaţii sexuale cu altă femeie, nu este trădare, pentru că te iubesc”, scrie dailymail.co.uk.

Fiind cuprinsă de frica de a-l pierde, Jane a fost  nevoită să accepte aventurile soţului ei şi chiar să-i plătească datoriile de la jocurile de noroc, de care acesta era dependent.

După trei ani de căsătorie,  Roger Vadim a recunoscut că a avut multe relaţii extraconjugale şi  i-a sugerat acesteia să facă acelaşi lucru şi să-şi împărtăşească experinţele unul altuia. Deşi a rămas dezamăgătă de alesul inimii, Fonda nu şi-a găsit puterea să renunţe la soţul ei, acceptând  ca acesta să aducă alte femei în patul conjugal.

Actriţa a mărturisit că se întâmpla ca în timpul mariajului cu Roger chiar ea  să aducă  femei pentru soţul ei, deoarece astfel avea senzaţia că deţine controlul.

De-a lungul timpului au apărut de mai multe ori zvonuri legate de faptul că Jane Fonda ar fi lesbiană sau bisexuală. Întrebată despre acest lucru, actriţa a declarat:
Nu putem lasa nimic imaginatiei? Sincer, am facut probabil totul”.

Astfel, în căsătoria celor doi, Roger Vadim  avea mari slăbiciuni faţă pentru  femei tinere, iar Jane Fonda a avut numeroase aventuri extraconjugale, pe care i le relata apoi soţului ei.

Ulterior, după divorţul de Roger Vadim, Jane Fonda s-a căsătorit în 1973, cu activistul Tom Hayden, de care s-a despărţit în 1989. În 1991, Fonda s-a căsătorit pentru a treia oară cu fondatorul CNN, Ted Turner, de care a divortat in 2001.


Distribuie
..