Activităţi de CUPLU care vă scot din minţi de sărbători

Distribuie

Multe cupluri se ceartă în perioada sărbătorilor de iarnă din cauza presiunii timpului, a stresului generat de goana după cadouri şi nu numai. Vezi care sunt cele 5 activităţi de cuplu care vă scot din minţi de sărbători.

Cumpărăturile de alimente

Cam de câte ori v-aţi certat în ultimii ani în timp ce cumpăraţi mâncare pentru masa de Crăciun sau Revelion? Stai să ghicesc, de fiecare dată? El vrea scăricică, tu ştii că pe listă aţi pus tobă şi lebăr, că mamaie nu mai face. El vrea bere, tu recomanzi vin roşu la sarmale. El vrea să cumpăraţi repede, tu mereu găseşti o bubă pe portocale, stai să verfici ingredientele, etc. Întotdeauna este obositor şi stresant, ca să nu mai vorbim de cozile de la case din supermarketuri.

Cumpărăturile de cadouri

La cadouri, cumpărăturile devin şi mai stresante. El propune o maşinuţă roşie pentru cel mic, tu ştii că nu aveţi bani decât pentru ciocolată.

La standul de haine groase, tu propui un pulovăr frumos pentru mama lui, el spune că ea are prea multe şi că mai bine îi luaţi un şorţ de bucătărie. Dacă reuşiţi să supravieţuiţi până la ambalarea cadourilor, sunteţi un cuplu de vis.

Tăiatul porcului cu una din familii

Dacă mergeţi la ai lui, sigur găseşte soacra ceva de făcut pentru tine, cum ar fi să cureţi maţele pentru cârnaţi şi să speli cuţitele de sânge.

Dacă mergeţi la ai tăi, iubitul sau soţul o să se îmbete de la primul pahar de palică cu tata socru şi să te ţii reproşuri mai târziu şi dureri de cap.

Curăţenia generală

Subiectul preferat de ceartă al cuplurilor de pretutindeni. Dacă nu vă ieşiţi din minţi încercând să împărţiţi sarcinile casnice când mai sunt două zile până vin musafirii şi sarmalele sunt încă pe foc, meritaţi un premiu cu coroniţă.

Cel mai probabil el o să se eschiveze ca să nu dea cu aspiratorul, în timp ce tu ai face orice să nu speli iar baia şi să nu mături pe balcon.

Sunatul rudelor îndepărtate

O altă tradiţie obositoare şi stresantă, care poate aduce tensiuni în familie sunt telefoanele de felicitări, urări de bine şi moşi crăciuni cu bărbi albe pentru rude.

Amândoi ştiţi că este doar o formalitate, nimeni nu mai ştie al cui văr de gradul trei era Gigel, care vă dă anual sms-uri care încep cu „fie ca” şi nici unul dintre voi nu are inspiraţie de mesaje amuzante şi din inimă.

unica.ro.


Distribuie