Iată dovezile că ai găsit bărbatul vieţii tale

Distribuie

De multe ori se întâmplă să te îndrăgosteşti de o persoană care nu convine tipajului de bărbaţi care îţi place. Fie că se îmbracă demodat, fie că nu-ţi place tunsoarea lui sau maşina pe care o conduce. Totuşi, există un moment în care toate lucrurile se dau peste cap. Te îndrăgosteşti şi speri ca el să fie bărbatul vieţii tale. Mai jos ai câteva indicii care te lasă să înţelegi dacă e aşa sau nu.

Te face să râzi mereu

Un om înţelept spunea”Păstrează lîngă tine persoanele care te fac să râzi cu adevărat”.  Există în viaţă etape în care îţi vine greu să râzi, dacă el reuşeşte şi în cele mai grele momente să te facă să zâmbeşti, atunci este cu adevărat o persoană specială şi merită pe deplin atenţia ta.

Râde şi el la glumele tale şi te înţelege

Chiar dacă ai zis o glumă la care nu mai râde nimeni înafară de tine iar el te convinge că ceilalţi sunt de vină că nu au simţul umorului, e un semn că trebuie să rămâi lângă el. Chiar dacă uneori nu te înţelege dar te ascultă cu atenţie, are răbdare să-i povesteşti în detalii ultimul episod din serialul tău preferat, atunci e un bărbat minunat cu care trebuie să fii.

E sincer când îţi spune că te iubeşte

Femeile fac greşeala de a cere în fiecare zi să li se spună cât de mult sunt iubite. Dacă bărbatul de lângă tine îţi spune rar dar sincer că te iubeşte, fii sigură că aşa şi este. Acest gest dă dovadă de maturitate din partea lui. Dacă l-ai întâlnit, păstrează-l.

Te vede aşa cum vrei tu să fii văzută

Dacă el te vede frumoasă chiar şi atunci când crezi că arăţi oribil, dacă te consideră inteligentă şi amuzantă atunci când eşti sigură că nu eşti, înseamnă că eşti o norocoasă, ai găsit bărbatul potrivit.

Îţi cere părerea

Bărbaţii de obicei sunt prea plini de sine ca să mai aibă nevoie de părerea cuiva. Dacă totuşi e ceva serios şi le este necesar un sfat, atunci cu siguranţă vor merge la un prieten. Atunci însă când un bărbat îţi cere părerea, şi nu doar când alege o cămaşă, e clar că ţine mult la tine şi eşti o persoană importantă în viaţa lui.

Are încredere în tine

Când îţi împărtăşeşte o istorie din viaţa lui, când te lasă să ieşi cu fetele în club fără el, când te roagă să ai grijă de ceva foarte important atunci e clar că are foarte mare încredere în tine, iar tu trebuie să respecţi acest lucru şi să ai şi tu la rândul tău mare încredere în el.

Este educat şi te respectă

După o zi grea de muncă la birou nimeni nu ar mai avea dorinţă de a merge la un film. O să găseşti mai puţini bărbaţi care să zâmbească ca să nu crezi tu că e supărat pe tine, să fie vesel ca să nu-ţi strice cheful de distracţie. Dacă ai găsit un bărbat care te tratează ca pe o prinţesă chiar şi atunci când ar da totul pentru un pui de somn, atunci păstrează-l!

Te simţi atrasă de le instinctiv

Există persoane pe care nu este necesar să le cunoşti mult ca să le îndrăgeşti. Sunt oameni de care te atragi, ca un magnet. Dacă simţi acest sentiment cu el, atunci cuvintele sunt de prisos!

E greu să găseşti pe cineva care să te merite şi pe care să meriţi 100 %, însă este posibil! Iubiţi-vă dragi femei şi lăsaţi-vă iubite!


Distribuie
..