Așa ceva nu ai mai auzit! Cum face sex fata cu două vagine

Distribuie

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 20 de ani, suferă de o anomalie pe care a descoperit-o abia când avea 16 ani. Tânăra are două vagine și, dispusă să povestească lumii despre situația ei, răspunde pe site-ul reddit, desigur sub un pseudonim, diverselor întrebări primite pe acest subiect.

Cel mai frecvent însă tânăra este chestionată în legătură cu modul în care face sex, mai ales că ambele vagine sunt funcționale. Fata recunoaște că, deși poate fi penetrată în ambele organe genitale, partea din dreapta îi aduce mai multă plăcere. Și asta pentru că are un diametru mai mare comparativ cu vaginul stâng.

„Vaginele mele sunt unul lângă altul, dar cel din stânga doare mai tare în timpul penetrării, pentru că este mai strâmt. Din cauza deviației organelor genitale, am punctul G acoperit, față de femeile normale. În afară de acest lucru, îmi imaginez că partidele de sex nu diferă prea mult compatativ cu o femeie normală. Am doar orgasme clitoridiene, nu și vaginale, din cauza anomaliei”, a scris fata.

Tot din cauza acestei afecțiuni, tânăra, care are și două utere, mărturisește că medicul i-a recomandat ca, la menstruație, să își pună două tampoane. „Mi s-a părut ridicol”, a declarat britanica, alegând să nu folosească decât unul.

libertatea.ro


Distribuie