A apărut vibratorul conectat la Internet! Cum poţi să-ţi satisfaci iubita de la distanţă | VIDEO

Distribuie

O tânără din Canada a inventat o nouă jucărie sexuală pentru femei care se conectează la Internet şi poate fi controlată prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone.

Denumit ”Miss On the Go”, vibratorul se introduce în vagin şi emite vibraţii, fiind controlat de utilizatoare prin intermediul unei aplicaţii de telefon mobil. De asemenea, jucăria sexuală poate fi controlată de un un bărbat (sau mai mulţi), cu permisiunea posesoarei.

Veronique Verreault, inventatoarea vibratorului conectat la Internet, susţine că acestă jucărie sexuală este o metodă de a îi face pe bărbaţi să se gândească la plăcerea femeilor. Aplicaţia pentru smartphone îi permite utilizatoarei să interacţioneze cu bărbaţi necunoscuţi, rămânând anonimă. De asemenea, ea poate să noteze ”performanţele” bărbaţilor care au controlat jucăria.

Primii utilizatori ai vibratorului sunt încântaţi de el. O tânără susţine că ajută la menţinerea pasiunii în cuplu, soţul fiind capabil să o satisfacă sexual chiar şi atunci când este plecat în deplasări.

Inventatoarea Veronique Verreault a lansat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul IndieGoGo, pentru a produce industrial jucăria sexuală. Ea a încercat să strângă 40.000 de dolari canadieni (aproximativ 130.000 de lei). Din păcate pentru ea, până la încheierea campaniei nu a reuşit să strângă decât 16.341 de dolari, aşa că vibratorul nu va putea intra în producţie de serie, cel puţin deocamdată.

libertatea.ro


Distribuie
..