8 metode demonstrate ştiinţific pentru un orgasm mai intens

Distribuie

Toate tipurile de orgasm feminin, diferite prin modalitatea în care sunt obţinute sau prin intensitate, sunt binevenite, dar cu puţină ştiinţă plăcerea poate fi amplificată.

Orgasmul feminin a fost, de-a lungul timpului, obiectul multor studii şi dezbateri. Unele femei nu reuşesc să atingă plăcerea absolută, altele se dedică procesului de autocunoaştere în dorinţa de a se bucura mai des de apogeul plăcerii sexuale. Cele mai norocoase reprezentante ale sexului frumos se pot declara mulţumite de calitatea orgasmului lor, care, potrivit studiilor, poate deveni mai puternic dacă sunt respectate anumite reguli. Iată câteva metode analizate ştiinţific, consemnate de bustle.com:

  1. Puterea exerciţiilor Kegel Vestitele exerciţiil Kegel, care constau în încordarea repetată a muşchilor vaginali, fac muşchii pelvieni mai puternici, contribuind astfel şi la intensificarea orgasmului. Deşi sunt foarte uşor de făcut, există şi dispozitive speciale care pot ajuta.

 2. Prelungeşte tensiunea Conform sexologului Dorian Solot, citat de publicaţia „Health”: „Cu cât va fi mai mare starea de excitaţie, cu atât va fi mai mare explozia”. Aşadar, pentru un orgasm puternic, prelungeşte tensiunea cât mai mult  

 3. Ritmul respiraţiei   „Multe persoane susţin că dacă alternează respiraţiile uşoare şi adânci cu respiraţiile scurte simt cum se intensifică plăcerea”, conform doctorului Beth Orenstein.

 4. Masturbarea Autocunoaşterea este un factor esenţial în atingerea orgasmului. Experimentează cât de des poţi pe cont propriu şi descoperă ce îţi face plăcere şi ce nu.  

 5. Mai puţin alcool   Alcoolul te scapă de inhibiţii, dar, din păcate, poate îngreuna apariţia orgasmului sau îi poate scădea intensitatea pentru că „anesteziază“ simţurile.   

 6. Fă sex des Un studiu realizat în 2014 în cadrul Universitatea din Tirana, în Albania, a scos la iveală că frecvenţa orgasmului are o legătură strânsă cu intensitatea acestuia. Aşadar, cu cât faci sex şi experimentezi mai des plăcerea sexuală, cu atât aceasta va fi mai intensă.

  7. Foloseşte jucării sexuale   Încearcă cât mai multe jucării sexuale şi află combinaţia magică de accesorii erotice pentru tine.

  8. Îmbunătăţeşte-ţi circulaţia   În timpul stării de excitaţie sexuală, organele genitale sunt inundate de o cantitate suplimentară de sânge, aşa că importanţa unei circulaţii sangvine bune nu ar trebui să fie deloc surprinzătoare. Exerciţiile fizice sau renunţarea la fumat sunt primii paşi către un orgasm mai intens.  

adevarul.ro


Distribuie
..