8 lucruri pe care femeile deştepte nu le fac în dragoste

Distribuie

Când vine vorba de dragoste, femeile deştepte au altă abordare. Vezi ce greşeli nu fac niciodată în relaţii.

Femeile deștepte știu că bărbatul de lângă ele este indepentent, puternic și nu trebuie să i se spună ce să facă. Dacă îi critici fiecare mișcare și îi spui ce crezi tu că ar fi bine să facă, nu faci decât să îl scoți din sărite. În cele din urmă, va pleca de lângă tine.

Nu îl întreabă despre fosta

Din moment ce este într-o relație cu tine, nu are rost să mai aduci vorba despre fosta lui iubită. Dacă insiști să știi multe lucruri despre ea, nu vei face decât să arăți că îți lipsește încrederea în tine.

Acordă timp relației lor

Oricât de ocupată ai fi în carieră, dacă vrei ca relația să funcționeze, investește timp. Dacă găsești mereu scuze să nu vă vedeți și anulezi planurile în ultima clipă, nu te mira că vei rămâne singură. O femeie deșteaptă are o carieră strălucită, dar și o relație frumoasă.

Nu își neglijează prietenii

Dacă ești într-o relație, nu înseamnă că nu mai ai dreptul la o viață. Nu îți ignora prietenii, pentru că iubitul tău s-ar putea să nu fie veșnic alături de tine. Fii independentă și respectă-ți oamenii dragi din viața ta.

Nu pune presiune pe el

Indiferent de cât de mult ați stat împreună, nu bate apropouri legate de copii sau căsătorie. Dacă el nu aduce vorba, probabil nu este pregătit pentru asta. Femeile deștepte îi spun direct ce vor, iar dacă planurile lor nu coincid cu ale iubiților, își văd de viața lor.

Nu sunt geloase

Orice femeie are o doză de gelozie, dar este foarte important să nu exagerezi! Nu îi controla telefonul, contul de Facebook, nu îi interzice să aibă prietene femei. Fii rezonabilă și arată-i că ai încredere în el.

Nu ajung în pat prea devreme

Dacă vrei să fii luată în serios de bărbatul de lângă tine, încearcă să nu cedezi foarte ușor farmecelor sale. Femeile deștepte îl fac să lupte și îi arată că nu sunt o pradă ușoară. Când muncești din greu să ai ceva, îl prețuiești mai mult, iar femeile inteligente știu asta.

Nu încearcă să îl schimbe

Una dintre cele mai mari greșeli pe care o poate face o femeie este să încerce să își schimbe jumătatea. Femeile deșteptă respectă personalitatea iubitului lor și nu caută să îl schimbe.

unica.ro


Distribuie
..