8 lucruri care te fac atractivă și NU au nimic de-a face cu înfățișarea ta

Distribuie

Frumusețea fizică nu este singurul lucru care face atractivă o persoană. De multe ori, persoanele care merită cu adevărat vor vedea la tine altceva irezistibil, nu chipul sau trupul. Uite despre ce ar putea fi vorba:

1. Fii decisă. Descoperă ceea ce vrei și nu-ți fie frică să spui asta. Femeile decise sunt femei încrezătoare, lucru extrem de sexy.

2. Descoperă care sunt punctele tale forte – umorul, misterul, inteligența, autenticitatea? Pune accent pe ele.

3. Joacă-te. Descoperă ce pasiuni ai și fă și altceva în afară de muncă. Toți vor vrea să discute despre hobby-ul tău inedit.

4. Profită de celelalte simțuri ale omului. Folosește un parfum delicios, poartă ceva catifelat… nu te baza doar pe ceea ce e la vedere.

5.  Ascultă, fii atentă la ce spune celălalt. Conversează într-un mod inteligent și respectuos. Acesta e un semn de maturitate iar maturitatea este cât se poate de atractivă.

6. Învață. Citește. Absoarbe cât mai mult din informațiile care îți stau la dispoziție și impresionează-i pe cei din jur cu lucrurile pe care le știi.

7. Nu te lua prea în serios. Arată că știi să glumești și îți place să te distrezi – chiar și pe seama ta.

8. Preia inițiativa. Vrei să schimbi ceva la tine? Fă-o! Nu te mai plânge, acceptă ceea ce ești și ce ai sau luptă pentru mai mult.

euforia.tv.


Distribuie