7 lucruri care țin bărbații la distanță

Distribuie

Frumusețea este în ochii privitorului, dar dacă suntem cu adevărat onești vom admite că sunt câteva lucruri care reușesc să țină la distanță bărbații ce țin de aspectul unei femei.

Dacă te-ai întrebat de ce nu reușești să atragi sau să păstrezi un bărbat atunci poate ar trebui să citești lista noastră de mai jos.

  1. Respirația urât mirositoare și dinții neîngrijiți

Gura și dinții sunt printre primele lucruri pe care le observă un bărbat la o femeie. Dacă dinții tăi sunt neîngrijiți indică faptul că neglijezi mai toate aspectele legate de tine.

Dacă respirația ta urât mirositoare nu are legătură cu dinții neîngrijiți sau cu sistemul tău digestiv, s-ar putea să ai o problemă ce ține de îngrijire. Cumpără-ți o racletă pentru limbă și folosește-o zilnic.

  1. Mustața

Nu e prea plăcut să vezi o femeie cu fire de păr în jurul gurii, așa că fă un efort și mergi la cosmeticiană și epilează-ți orice fire de păr închise la culoare din jurul gurii, dintre sprâncene, din nas sau de pe urechi.

  1. Picioare neepilate

Deși este o opțiune personală, epilatul picioarelor este o normă socială la care țin bărbații. Pentru un bărbat, picioarele epilate înseamnă îngrijire și atenție la igiena personală.

Citește și 5 trucuri pentru o epilare reușită

  1. Prea mult machiaj!

Majoritatea bărbaților preferă machiajul, dar unul natural care subliniază trăsăturile, nu unul care atrage atenția. Prea mult machiaj arată o femeie nesigură pe senzualitatea și frumusețea proprie.

  1. Sprâncene ciudate

Să știi că bărbații observă când dai prea multă atenție sprâncenelor tale. Ori sunt prea pensate, ori sunt tatuate, ori sunt neîngrijite. Mergi la o cosmeticiană pentru a primi o formă frumoasă, naturala, apoi îngrijește-le singură.

  1. Bronzul fals

O piele care a trecut pe la solar sau printr-o aplicare cu autobronzant nu este chiar una care să nu iasă în evidență. Probabil că bărbații nu știu prea multe despre îngrijirea pielii, dar cu siguranță nu și-ar dori să iasă cu o femeie care are o piele de culoare îndoielnică.

  1. Manichiura și pedichiura neîngrijită

Mâinile tale sunt cartea ta de vizită. Nu trebuie să cheltui o avere pe îngrijirea lor. Dă o formă frumoasă unghiilor și hidratează-ți mâinile cu cremă. Aceste lucruri sunt valabile și pentru îngrijirea picioarelor. Nu trebuie să apelezi la manichiuri și pedichiuri fistichii, e suficientă doar puțină atenție.

unica.ro.


Distribuie
..