6 Semne că NU TU ești marea lui iubire

Distribuie

Mai bine afli adevărul dur decât să investeşti într-o relaţie de una singură, când el poate că este cu gândul la fosta iubită sau la viitoare cucerire. Deşi este foarte dificil să tragi concluzia că nu tu eşti marea lui iubire, îţi poţi da seama cât de mult valorezi pentru el, dacă eşti atentă la anumite detalii din comportamentul lui.

Doar pentru că nu eşti tu marea lui iubire, nu înseamnă că te va trata urât. De aceea este destul de greu să tragi concluzia că nu te iubeşte aşa cum îţi doreşti şi că altă femeie a reprezentat pentru el marea iubire. Există totuşi câteva semnale de alarmă care te atenţionează de faptul că nu eşti apreciată la adevărata ta valoare.

Iată şase semne care îţi arată că nu tu eşti marea lui iubire:

Îşi începe propoziţiile cu “Femeile ar trebui să…”

Dacă îţi înşiră tot felul de standarde despre cum ar trebui să fie femeile, cel mai probabil a avut o fostă iubită model, după care încă tânjeşte. Altfel, s-ar putea să fie un tip perfecţionist care simte ceva pentru tine, dar preferă să te încadreze într-un şablon. Totuşi, dacă te încălzeşte cu ceva, vede ceva potenţial în cazul tău, altfel nu şi-ar pierde vremea povestindu-ţi despre toate pretenţiile sale.

Consideră că sexul este o parte vitală a relaţiei

În cazul în care îţi spune cu o sinceritate debordantă că el nu poate trăi fără sex oral sau că sexul trebuie să fie frecvent, altfel nu poate rămâne fidel, e clar că simte pentru tine o pasiune trecătoare. Nu poţi fi marea lui iubire, atunci când prin tot ceea ce spune şi face pare că iubeşte mai mult sexul decât pe tine.

A rămas bun prieten cu fosta, dar nu i se pare normal ca voi două să faceţi cunoştinţă

Relaţiile de prietenie cu foştii parteneri sunt cu dus şi-ntors. În cazul în care iubitul tău ţine legătura cu fosta, îţi povesteşte despre ea şi se vede uneori cu ea, e clar că face parte din viaţa voastră. Fiind o bună prietenă i-ai putea sugera să ieşiţi toţi trei undeva. Dacă îl deranjează acest scenariu şi te refuză, e clar că inima lui nu-ţi aparţine în totalitate.

Face mereu numai ce vrea el

Un alt semn că nu tu eşti marea lui iubire este faptul că mereu faceţi numai ce vrea el. Dacă nu ţine cont de nevoile şi dorinţele tale şi face planuri care servesc doar interesele lui, înseamnă că nu eşti prea sus pe lista lui de priorităţi. Momentan consideră că există unele avantaje în relaţia cu tine, dar nu este complet îndrăgostit.

Nu este alături de tine decât la bine

Te-a însoţit undeva anume doar pentru că nu voiai să fii singură? Ţi-a adus un pahar de apă când erai tolănită în pat? Te-a aşteptat cu cina pregătită când lucrai peste program? Te-a îngrijit când erai bolnavă? Sau a dat din umeri şi s-a eschivat… ? Dacă vorbim de “marea iubire”, fii sigură că astfel de gesturi îi vin natural. Îţi sare în ajutor pentru că ai nevoie de el, fără să fie nevoie să te rogi de el sau să-i readuci aminte lucrurile de care ai nevoie.

Când îl întrebi ce îi place la tine el răspunde…

Dacă într-adevăr eşti marea lui iubire ar trebui să poată enumera câteva calităţi deosebite pe care le-a remarcat la tine, pe lângă răspunsul clasic: “Nu e ceva anume, îmi place tot.”

unica.ro.


Distribuie
..