5 semne că ești bună LA PAT

Distribuie

Bărbații sunt cei care se laudă că ar fi buni la pat, însă ce este vital pentru o relație de cuplu este sexul cât mai bun. Află semnele care îți arată că ești bună la pat.

Ai încredere în tine

Încrederea în tine face experiențele mai bune, iar experiențele sexuale bune te fac încrezătoare în sine. Dacă te simți bine în pielea ta și ai o imagine bună despre corpul tău, cu siguranță și experiențele tale sexuale sunt reușite, scrie unica.ro.

Îți place să experimentezi

Creierul este cel mai sexual organ pe care îl deținem, iar cei care își folosesc imaginația atunci când fac sex, sunt mai buni la pat. Dacă ești deschisă la tot felul de experimente sexuale, arăți că vrei să înveți mereu lucruri noi. Iar experiența este cea care te face și bună la pat.

Îți asculți partenerul

Ai fi surprinsă să afli că nu toți țin cont de nevoile și dorințele partenerului, mai ales când vine vorba de sex. Este o experiență pentru amândoi, așa că dacă ești atentă la ceea ce îți comunică bărbatul de lângă tine – nevoi, dorințe, fantezii – ești o femeie bună la pat. Fără o comunicare sănătoasă, nu ai cum să îndeplinești dorințele sexuale  ale celui de lângă tine.

Te bucuri la ocazia de a face sex

O bună relație sexuală între doi parteneri are loc și atunci când știi să spui da atunci când el propune, știi să inițiezi și tu partidele de sex și să vă bucurați împreună de fiecare astfel de ocazie. Sexul este o oportunitate de care trebuie să profiți ori de câte ori o întâlnești, astfel și relația voastră sentimentală va fi una mult mai reușită.

Ești jucăușă

Specialiștii sunt de părere că sexul nu ar trebui luat atât de mult în serios. Este vorba de o activitate pe care o faci mai mult de plăcere și nu din obligație, de aceea ar trebui să înveți să te și joci din când în când. Dacă vrei să arăți că ești bună la pat, arată că știi să te distrezi atunci când faci sex!


Distribuie
..