5 semne că e BUN în PAT

Distribuie

Cele mai mici detalii din comportamentul lui te pot ajuta să-ţi dai seama dacă este bun sau nu în pat. Iată câteva semne pe care ar trebui să le urmăreşti dacă te interesează cum este în pat înainte să ajungi cu el acolo.

E un gentleman

În dragoste şi în sex, lucrurile mici contează cel mai mult. Îţi deschide uşa, îţi ţine scaunul, te sună să te întrebe ce mai faci în timpul zilei, toate acestea sunt semne că se gândeşte la tine. Dacă este un gentleman în afara dormitorului, sunt şanse mari să fie la fel de atent şi cand luminile se sting.

Ştie cum să te atingă

Un individ care vrea doar sex nu se va obosi prea mult sş te atingă şi când sunteţi în oraş, la cină sau la teatru. Dacă este atent cu tine şi te ţine de mână sau îţi aşează cardiganul în timpul unei piese de teatru poate fi un semn că îi pasă de tine şi doreşte să se conecteze cu tine şi în afara dormitorului.

Nu vorbeşte numai despre el

Dacă te lasă să-i spui ce proiecte ai şi îţi dă şi sfaturi, când crede că ai nevoie, e un semn bun. Un tip care nu te găseşte deloc interesantă va schimba discuţia şi va vorbi doar despre ce face el. Iar dacă te lasă pe tine să alegi restaurantul sau locul unde urmează să vă întâlniţi poate fi un semn că vrea ca tu să te simţi cât mai bine.

Nu se grăbeşte niciodată

Dacă se uită la ceas încontinuu nu este un semn bun, dar dacă te lasă să vorbeşti în neştire şi pe tine asta te face să te simţi bine, tocmai ţi-ai găsit un tip minunat. Acest lucru nu poate spune despre el decât că îşi doreşte să se apropie de tine şi să te facă să te simţi confortabil. În pat poţi spera că lucrurile vor sta la fel, ceea ce nu poate fi decât un semn bun.

Te face să te simţi frumoasă

Nu exagerează cu complimentele însă ştie exact când să-ţi facă unul pentru a te simţi minunat. Mulţi tipi cred că a face un compliment îi face mai puţin bărbaţi, însă poate fi un semn că el nu gândeşte aşa. Probabil te vei simţi la fel de bine şi când vei fi dezbrăcată în pat lângă el.

femeia.ro


Distribuie
..