5 semne că bărbatul vrea doar SEX de la tine

Distribuie

Te-a cucerit de la prima întâlnire și crezi că el este alesul tău. Însă, oricât de mult te-ai strădui, simți că lipsește implicarea din partea lui. Află dacă vrea o relație serioasă sau urmărește doar sex.

Se întâlnește cu tine doar seara

Dacă te sună doar seara târziu și-ți spune că vrea să rămână la tine peste noapte, lucrurile sunt foarte clare. Nu încerca să-i mai găsești scuze, spunând că probabil este ocupat. Chiar dacă are un program încărcat, își poate găsi timp și pentru tine, scrie clickpentrufemei.ro

Nu vrea să ieșiți în oraș

Oricât de mult îți place compania lui, ai vrea ca din când în când să mergeți la un film sau la un restaurant. În schimb el preferă să vină la tine și să stați doar în casă. Dacă și-ar dori o legătură mai strânsă cu tine, te-ar prezenta prietenilor, nu te-ar ține ascunsă.

Nu știi aproape nimic despre familia lui

Îți face complimente, te ascultă atunci când te plângi că ai o problemă, dar nu suflă o vorbă despre familia și prietenii lui.

Nu știi dacă mai are frați sau surori, cu ce se ocupă părinții sau unde locuiesc. Este un lucru care ar trebui să te pună pe gânduri și să evaluezi modul în care el privește relația voastră.

Se face că nu te cunoaște

Te-ai întâlnit întâmplător cu el în oraș, iar el era în compania unor prieteni. Te-ai îndreptat bucuroasă spre el să-l saluți, dar el s-a uitat la tine ca și cum ai fi fost o străină.

Este mai mult decât evident că vrea doar să se simtă bine cu tine, și nu că ar caută o parteneră de viață.

Tu ești cea care inițiază conversații

Atunci când sunteți împreună este morocănos, iar de cele mai multe ori ajungeți direct în pat.

Nu te întreabă ce ai făcut în acea zi, tu fiind cea care ești curioasă în privința lui. Dacă ar ține la tine, nu crezi că ar fi îngrijorat pentru tine și ar vrea să te cunoască cât mai bine?

 


Distribuie
..