5 poziţii SEXUALE pentru noaptea dintre ani

Distribuie

Se spune că ceea faci în primele ore din Noul An, se va oglindi pe tot parcursul anului. Nu ştim la ce te gândeşti tu, dar dacă îţi vine o idee nebunatică, iată 5 poziţii sexuale incitante, de pus în aplicare după ce aţi ciocnit şampania….

1. Fusion

În noaptea dintre ani, surprinde-ţi iubitul cu o poziţie sexuală inedită. El stă în fund, pe pat, iar tu te aşezi la el în braţe cu faţa spre el şi cu picioarele desfacute. Te laşi pe spate şi începi să te mişti din faţă în spate.

2. Balerină

Printre artificii şi sampanie, descoperă ceva nou şi încearcă o poziţie sexuală fierbinte, fierbinte.
Amândoi staţi în picioare, unul cu faţa către celălalt. Tu îţi ridici un picior pe umărul lui sau pe talie, iar el intră ca şi cum aţi fi în pat, în poziţia misionarului

3. Superwoman

O poziţie extrem de excitantă şi senzuală, care poate fi pusă în practică la miezul nopţii este cea “Superwoman”.Te aşezi pe pat şi te sprijini pe suportul acestuia. Îţi ţii picioarele îndoite, iar el se aşează deasupra ta şi te domină.

4. Bodyguard

Dacă te-ai săturat de poziţiile clasise, de Anul Nou este momentul potrivit să încerci ceva nou.
Amândoi staţi în picioare el îşi depărtează puţin picioarele iar tu te laşi foarte puţin în jos şi la fel de puţin te înclini în faţă.

 5. Lap dance

De Revelion, surprinde-ţi iubitul cu un dans erotic, în poală. El stă pe pat, pe canapea sau pe scaun, cu picioarele puţin desfăcute. Tu te aşezi în poala lui, cu picioarele lipite. Mişcă-ţi bazinul uşor, mai întâi de câteva ori sus-jos apoi de câteva ori cu mişcări circulare, ca şi cum te-ai undui.

bravonet.ro.


Distribuie
..