5 poziţii din ”Fifty Shades of Grey” pe care trebuie să le încerci

Distribuie

Cartea 50 shades of Grey , urmată de filmul cu acelaşi nume, face furori de ceva timp în toată lumea. Iată 5 poziţii din 50 shades of Grey pe care trebuie să le încerci, fără a intra în nişa BDSM.

Cravata nărăvaşă

Domnul Christian Grey ştia el ce ştia de purta numai costum şi cravată. În fond, nu ştii niciodată când te apucă cheful şi ai nevoie de o cravată nărăvaşă, cu care să-ţi legi iubita de pat.

Cravata nărăvaşă presupune ca tu să stai pe burtă, întinsă cu faţa spre tăblia patului.

Partenerul tău va folosi o cravată, eventual una pe care tocmai i-ai dat-o jos de la gât şi care poartă parfumul lui ca să te lege de marginea patului.

Apoi, el va alege dacă îţi spune sau nu ce o să-ţi facă, prelungind teasing-ul, pentr ca, în final, să te pătrundă pe la spate, în timp ce tu nu te poţi ajuta de mâini.

Acoperişul fierbinte

Dacă nu cumva aveţi un elicopter privat la dispoziţie, voi doi puteţi să puneţi la cale o aventură pe acoperiş în stil 50 shades of Grey.

Cum canicula face ravagii, multe acoperişuri de bloc sunt folosite de locatari pentru grătare sau plajă. Găsiţi un astfel de acoperiş şi aveţi grijă să nu fiţi prinşi.

Luaţi cu voi o pătură şi încercaţi să o sprijiniţi de un perete înclinat, pentr a avea un unghi inedit şi vedere asupra restului de acoperiş, în caz că vin vecinii.

Lasă-l să te îmbrăţişeze pasional, în timp ce tu ridici un picior, sprijinind genunchiul flexat de peretele înclinat.

Unghiul inedit va permite o penetrare adâncă şi intensă, iar adrenalina vă va duce pe culmile plăcerii.

Cuburi de extaz

Cuburile de gheaţă pot deveni adevărate arme în lupta cu plictiseala în dormitor.

Un sex oral ca la carte în stil 50 shades of Grey presupune puţină tensiune şi senzaţii intense.

Pune într-un castron 5-6 cuburi de gheaţă, du-l pe partenerul tău în bucătărie şi împinge-l astfel încât să fie sprijinit de blatul de bucătărie.

Ţine castronul cu cuburi la îndemână şi ia pe rând, în gură, câte un cub de gheaţă.

Priveşte-ţi partenerul fix în ochi şi fă-i un sex oral „îngheţat”, alternând momentele în care ai cubul de gheaţă între dinţi şi când foloseşti doar buzele răcoritoare.

Masa plăcerii

Christian Grey avea o masă de tortură/plăcere/durere/nebunii, iar ambientul ne aduce aminte de o cameră obscură, folosită de fotografi.

Dacă vrei să implementezi o astfel de idee la voi în dormitor, nu trebuie decât să cumperi nişte eşarfe roşii sau metraj din triplu voal şi să le legi peste pereţi, eventual peste veioze, pentru un efect dramatic al luminilor.

Poţi folosi masa din bucătărie sau patul din dormitor, după cât de nebunatici sunteţi.

Aşteaptă-l în acest mediu exotic complet dezbrăcată şi întinsă pe masă.

Va uita de oboseala de la birou în doi timpi şi trei mişcări şi nu va uita prea curând de această surpriză.

De pe canapea, cu dragoste

Dacă sunteţi mai cuminţi de fel şi jocurile erotice cu legături, cătuşe şi cuburi de gheaţă nu sunt pe gustul vostru, puteţi încerca ceva mai light.

Oricine a văzut trailerul filmului 50 shades of Grey ştie că actriţa din rolul principal apare legată la ochi e o canapea.

Încercaţi un doggy style mai aventuros şi alegeţi voi doi cine este submisivul şi cine este dominatorul. Poate descoperi că îţi place să porţi cizme din lac cu toc şi cravaşă.


Distribuie
..