5 motive pentru care relaţiile PERFECTE se termină

Distribuie

Totul părea să meargă perfect şi totuşi relaţia s-a terminat? Unele relaţii de dragoste par solide şi au multe aspecte funcţionale, cu toate acestea, ele nu reuşesc să treacă proba timpului. Vezi care sunt cele 5 motive pentru care chiar şi relaţiile perfecte se termină.

Apariţia unui stres nou

Dacă vrei să ai o relaţie serioasă cu cineva, trebuie să fii dispus să îi rămâi alături la bine şi mai ales la rău. Chiar dacă un cuplu a fost împreună ani de zile şi cei doi au trecut prin tot felul de teste cu brio, nu înseamnă că schimbarea bruscă a situaţiei materiale, pierderea slujbei sau a unui părinte nu poate distruge relaţia.

Ştii că o relaţie va reuşi atunci când cei doi oameni implicaţi reuşesc să se susţină prin momente critice, apărute brusc.

Partenerii sunt în puncte diferite ale dezvoltării personale

Chiar dacă doi oameni se înţeleg de minune, se iubesc sincer şi comunică bine, asta nu înseamnă că trec prin aceleaşi situaţii.

Dacă, de exemplu, el este puţin mai în vârstă decât tine, s-ar putea să se grăbească să-şi întemeieze o familie, în timp ce tu abia ai terminat studiile şi te întrebi ce vrei să faci cu viaţa ta. Dacă vă doriţi lucruri foarte diferite în viaţă în acest moment, niciun compromis nu va salva relaţia.

Increderea a fost zdruncinată

Unul dintre cei mai aprigi criminali ai relaţiilor este lipsa de încredere în partener. Dacă unul înşală, încrederea clădită în ani de zile se poate zdruncina deoadată.

Repararea încrederii yzdobite este unul din cele mai grele lucruri pe care trebuie să le faci într-o relaţie şi multă lume consideră ca soluţie mai simplă despărţirea.

Aveţi stiluri de viaţă diferite

Dacă un partener e obişnuit să iasă în fiecare weekend în club, în timp ce celălalt iubeşte weekendurile la ţară, la părinţi, aveţi o problemă.

Oricât de multă iubire ar fi la mijloc, compromisurile ce ţin de chimbarea stilului de viaţă nu sunt niciodată cu adevărat satisfăcătoare pentru ambii aprteneri.

La fel se întâmplă şi cu obiceiurile legate de finanţe, timp, energie, etc. Dacă duceţi vieţi complet diferite, trebuie să discutaţi deschis şi des despe asta, pentru ca amândoi să vă simţiţi respectaţi.

Nu este Alesul

În ciuda unei relaţii solide, a unei iubiri satisfăcătoare şi a unei vieţi intime pline de artificii, unii oameni se trezesc într-o zi realizând că nu doresc să-şi petreacă restul vieţii alături de actualul partener.

Doar pentru că o relaţie este solidă şi partenerii se înţeleg bine, nu înseamnă că sunteţi făcuţi unul pentur altul.

unica.ro.


Distribuie