5 MOTIVE pentru care cuplurile se DESPART

Distribuie

Iată care sunt cele mai întâlnite 5 motive care duc la o despărţire.

Multe cupluri se chinuie din răsputeri să-şi păstreze relaţia însă de multe ori nu reuşesc deloc. De ce? Sunt incompatibili. Poate că începutul relaţiei a fost ok, chiar dacă amândoi aveau păreri diferite. Acest lucru aprinde un fel de pasiune în cuplu, care, în timp însă, se transformă în ceartă şi frustrări. Extremele se atrag până într-un punct, însă când vine vorba de o căsnicie lucrurile devin incerte. Creşterea unui copil împreună şi încercarea de a construi o familie când părerile sunt diferite tot timpul, poate fi destul de frustrantă.

Nu sunt prea multe lucruri de spus despre infidelitate. Unele cupluri pot trece peste un caz de infidelitate, pe cand altele nu. Acesta este de obicei un motiv foarte bun de despărţire. Problema este că de multe ori înşelatul apare când relaţia este deja pe butuci, aşadar despărţirea devine imposibil de evitat.

Nu ai timp de el, el nu are timp de tine. Singurele momente când ieşiti undeva sunt împreună cu alte persoane. Momentele în care sunteţi doar voi doi sunt foarte importante, altfel veţi ajunge numai prieteni şi el tipul care te însoţeste la întâlnirile cu parinţii. Atât.

Este destul de uşor să confunzi iubirea cu orice altceva. Chiar dacă dormi ămpreună cu el asta nu înseamnă că se numeşte iubire. Multe cuplu pornesc la drum cu capul în nori şi focul arzând, însă după câteva luni magia dispare şi nu mai rămâne nimic, chimia dintre parteneri dispare.

Vă treziţi pe drumuri diferite. Acesta este cel mai frustrant motiv. Chiar dacă vă doriţi lucruri foarte diferite în viaţa asta, nu înseamnă că nu-l iubeşti şi nu te iubeşte. Dacă tu vrei un copil şi el nu, sau dacă el vrea o casă la ţară şi tu nu, atunci despărţirea devine inevitabilă.

femeia.ro


Distribuie
..