5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să te MASTURBEZI

Distribuie

Masturbatul este unul dintre cele mai plăcute lucruri, fiind unul dintre cele mai comune subiecte în rândul nostru însă multa lume se simte stânjenită să întrebe sau să discute despre acest subiect.

Mai jos, îți oferim 5 ponturi pe care ar trebui să le știe toata lumea înainte de a se masturba.

1. Nu te simți vinovată

Este una dintre cele mai mari probleme în rândul femeilor. Aruncă grijile pe geam și relaxează-te că, până la urmă, nu faci decât să îți atingi părțile delicate într-un fel plăcut.

2. Numărul fetelor care se masturbează este mult mai mare decât crezi

Masturbatul nu este un lucru pe care îl fac doar băieții. E foarte posibil ca prietenele și colegele tale să facă același lucru. Practic, mai toate persoanele cu care interacționezi, într-o zi, fac acest lucru însă, în mare parte, lumea este rușinată să vorbească de acest lucru.

3. Încercă să descoperi ce te excită cel mai mult

Vei vedea că îți va fi mai ușor să te masturbezi dacă citești ceva care să te excite sau dacă vei asculta niște muzică care să te relaxeze? Orice ar fi, vei vedea că te va ajuta să intri în acest trip mult mai ușor.

4. Nu te da bătută dacă nu îți iese din prima. Practice makes it better!

Este posibil să ai un moment în care ceva pur și simplu nu va funcționa acolo jos. Stai liniștită, nu ai nimic. Unor oameni le ia mai mult până să se obișnuiască cu acest lucru.

5. Nu uita că masturbatul aduce și anumite beneficii

Poate diminua durerile pe care le ai când ești la ciclu, te poate ajuta să adormi mai repede în cazul în care ai probleme cu somnul și poate preveni apariția anumitor infecții!

bravonet.ro.

 


Distribuie
..