5 lucruri pe care este important să le spui într-o CĂSNICIE

Distribuie

Cu toate că onestitatea este cea mai bună într-o relație, sunt momente când preferi să nu spui anumite lucruri.

Ceea ce spui și ceea ce nu spui îți poate afecta însă căsnicia, de aceea este important să știi când să vorbești și când să nu. Iată 5 lucruri pe care este bine să le spui întotdeauna.

1. Detaliile financiare

Discută cu partenerul tău despre achizițiile pe care vreți să le faceți. Nu te gândi să îl surprinzi cu o mașină de spălat vase fără să îi spui. Luați decizii împreună în legătură cu cumpărăturile pe care vreți să le faceți. Acest lucru vă va apropia mai mult și vă poate ține împreună o perioadă îndelungată. Când luați decizii împreună, simțiți că faceți parte dintr-o echipă, iar acest lucru este foate important pentru fericirea dintr-o căsnicie.

2. Ce îți place sau nu în pat

Poate fi dificil să vorbești cu partenerul tău despre viața voastră sexuală, dar este important. Comunicarea deschisă poate contribui simțitor la o viață sexuală mai excitantă sau așa cum tu ți-o dorești. Trebuie să fii însă atentă să nu spui lucruri care ar putea răni. Ai în vedere că sunt multe moduri prin care ai putea spune ceva, așa că încearcă să găsești momentul și modalitatea potrivită prin care să abordezi subiectul.

3. Întâlniri deranjante cu familia lui

Probabil vrei să eviți să îți superi partenerul, dar orice întâlnire dureroasă pe care o ai cu familia lui trebuie discutată. Fericirea partanerului tău este influențată de modul în care tu te înțelegi cu familia sa. Nu trebuie să fii cea mai bună prietenă a mamei lui, însă trebuie să te înțelegi cu ea. Dacă unul dintre membrii familiei sale te-a tratat urât, cere-i sfatul și întreabă-l cum ai putea gestiona situația.

4. Probleme de sănătate

Dacă ai probleme de sănătate, ești îngrijorată în legătură cu acest lucru sau trebuie să iei niște decizii, ar trebui să împărtășești aceste lucruri cu partenerul tău. Unul dintre factorii cheie care conduc la o relație de succes pe termen lung este suportul pe care partenerii și-l oferă unul altuia. Așa că nu evita să îi spui lucrurile care te deranjează și să îi ceri ajutorul.

5. Detalii despre muncă și viața ta socială

Studiile au arătat că 98% dintre cuplurile cu adevărat fericite știu și îți înțeleg profund partenerul de viață. Lucrurile pe care le vorbesc fiecare cuplu în parte dferă, însă este deosebit de important să împărtășești cu partenerul tău detalii despre viața ta socială sau despre ceea ce ți s-a mai întâmplat la muncă. Acest lucru va contribui la fericirea relației voastre, deoarece veți cunoaște cât mai multe aspecte din viața fiecăruia și vă veți putea înțelege și ajuta la nevoie.

elle.ro.


Distribuie
..