5 greșeli pe care le fac femeile în DORMITOR

Distribuie

Mai des sau mai rar, rutina din dormitor are nevoie uneori de puțină picanterie. Îți iubești partenerul, dar mereu te aștepți ca el să inițieze mereu partidele de amor. Nimic mai GREȘIT!

Iată ce alte greșeli mai fac femeile în dormitor, potrivit euforia.tv.

1. Porți pijamale plictisitoare – știm că sunt extrem de comode după o zi de muncă, dar iubitului tău sigur i-ar plăcea să te vadă într-o ținută sexy, care să-l incite.

2. Ești mereu ȘEFA! – bărbaților nu le place să audă mereu detalii despre ce ar trebui să facă. Lasă-i să te facă să te simți bine fără a le da impresia că s-au întors pe băncile școlii.

3. Nu ești suficient de încrezătoare – lor le plac femeile care își iubesc corpul așa cum este sau care sunt stăpâne pe puterile lor.

4. Nu te aștepta ca el să îți citească gândurile – bărbații nu știu ce ai în minte. Dacă reușești să comunici cu el vei avea de câștigat. Comunicare este cheia, chiar și în cazul sexului.

5. Te prefaci în pat – partidele de amor ar trebui să fie plăcute pentru ambele părți. Învață-l ce-ți place și comunică cu el pentru a te putea și tu simți bine alături de el.


Distribuie
..