5 exerciţii fizice pentru SEX EXPLOZIV

Distribuie

Vezi 5 exerciţii fizice pe care orice femeie trebuie să le încerce pentru un sex exploziv. Nu numai că te vei simţi mai bine şi vei da jos câteva kilograme, dar vei avea mai mult chef de hârjoneală şi un orgasm mai intens.

Genuflexiuni

Nu numai că îţi fac picioare drumoase şi fund ferm, dar genuflexiunile te ajută să ai o viaţă sexuală foarte activă. În timp ce te laşi pe vine şi te ridici, sângele circulă intens în partea de jos a corpului şi irigă vasele capilare din zona intimă, notează unica.ro.

Cu alte cuvinte, vei avea muşchi în zona pelvină şi vei simţi mai intens orgasmele.

Pulsaţii pelvine

Acest exerciţiu pune sângele în mişcare şi intensifică circulaţia în zona intimă, de aceea este perfect dacă îl poţi repeta chiar înainte de sex (eventual, cât timp partenerul tău este la duş).

Stai pe podea, cu genunchii îndoiţi şi braţele şi mâinile întinse pe podea. Apăsând pe călcâie, ridică pelvisul şi încordează fundul astfel încât să formezi un pod din trunchiul tău. Mişcă trunchiul într-o mişcare sus-jos de câte 20 de ori, în trei serii. Mişcările nu trebuie să fie ample, doar nu vrei să faci febră musculară.

Kegel

Dacă iubitul tău încă nu a venit de la duş şi mai ai câteva minute de „încălzire” de una singură, trebuie să încerci câteva exerciţii Kegel. Poţi să urmezi ritmul unei melodii, sau poţi să îţi reglezi respiraţia în timp ce încordezi muşchii pelvini, ca şi cum te-ai abţine de la urinare.

Fluturele inversat

Acest exerciţiu este o variaţiune a unei posturi de yoga, adaptată pentru a îmbunătăţi viaţa sexuală a femeilor.

Stai pe spate, cu genunchii flexaţi. Apucă gleznele cu mâinile şi adu picioarele în faţă şi în aer, astfel încât tălpile să fie lipite. Trage de genunchi în exterior, ca şi cum ai încerca să formezi un triunghi mare şi adu picioarele flexate astfel spre piept de câte 5 ori, fără să ridici ceafa sau capul de pe podea.

Fandări cu mingea de fitness

Sexul mai sălbatic îţi poate cauza dureri serioase de spate. Acest exerciţiu te ajută să-ţi întăreşti muşchii care susţin coloana vertebrală şi, în acelaşi timp, te ajută să întăreşti musculatura braţelor şi a părţii de sus a trunchiului, pentru echilibru mai bun în poziţii „on top”.

Pe scurt, ai nevoie de o minge de fitness. Stai pe burtă şi ridică-te în braţe. Sprijină picioarele de la genunchi în jos pe mingea de fitness şi trage de ele, astfel încât să ajungi cu genunchii la gură, menţinând picioarele pe minge. Îţi lucrezi astfel abdomenul şi braţele, dar şi mişchii spatelui, care sunt adesea atrofiaţi de la multă muncă de birou.


Distribuie
..