4 tipuri de bărbaţi pe care TREBUIE să-i întâlneşti şi abia după asta poţi să te măriţi

Distribuie

Până să te măriţi, trebuie să întâlneşti câteva tipuri de bărbaţi pentru a fi sigură de alegerea pe care urmează să o faci. De la fiecare dintre bărbaţi avem câte ceva de învăţat şi de reţinut.

Trebuie să întâlneşti următoarele tipologii de bărbaţi:

1. Frumuşelul

Aspectul fizic este extrem de important aşa că lasă-te condusă de acest prim impuls atunci când îţi alegi următorul partener şi fii sigură că toată lumea va întoarce capul după voi atunci când intraţi într-un local.

Vei fi mândră de iubitul tău atunci când toţi prietenii tăi îl vor admira. Motivul pentru care nu trebuie să te măriţi cu el este că frumuşelul mereu va avea admiratoare ce vor sta pe lânga el, iar bărbaţii cu greu pot rezista tentaţiilor.

2. Tipul amuzant

El va şti mereu cum să te facă să râzi chiar şi iî cele mai grele momente din viaţa ta. Te va binedispune atunci când crezi că totul e pierdut şi că universul tău este total dat peste cap.

De asemenea el se va integra foarte bine în grupul tău de prieteni pentru că va şti ce glume să facă şi cum să intre pe sub pielea lor astfel încât prietenii tăi să îl accepte imediat. Cu el nu te vei plictisi niciodată şi mereu vei simţi că aveţi ce să vorbiţi şi că ştie cum să vada aspectul pozitiv al fiecărui lucru.

3. Cel care nu îşi doreşte relaţii serioase (până te întâlneşte pe tine)

El este tipul liber care frânge atâtea inimi şi crede că toate fetele îi stau la picioare. El este tipul care nu vrea să se implice serios şi îi stă mintea doar la aventuri, asta până te vede pe tine, fata de care se va îndrăgosti lulea.

Toate ne simţim atrase de băieţii răi pentru că nu sunt atât de uşor de abordat, iar asta nu face altceva decât să ne intrige. Totuşi nu acest bărbat trebuie să fie alegerea ta finală, pentru că nu te va trata cum meriţi cu adevărat.

4. Romanticul

Trebuie neapărat să întâlneşti un bărbat romantic înainte să te măriţi. Alături de el vei trăi clipe de neuitat. Te va adora şi te va trata ca pe o regină.

Te va impresiona de fiecare dată. Este genul de bărbat care organizează cine romantice şi tot felul de surprize.  Motivul pentru care nu trebuie să îl alegi pe el est6e că la un moment dat o să vrei să ai lângă tine un bărbat adevărat, ceea ce nu poţi spune despre acest tipaj de bărbat.


Distribuie