4 secrete de seducţia bărbaţilor. Încearcă-le

Distribuie

Chiar dacă pare dificil de înţeles, atracţia dintre femei şi bărbaţi poate fi explicată în termeni foarte simpli. În ciuda faptului că nu există reţete care să te înveţe cum să-l determini pe partenerul tău să te iubească, poţi ţine cont de câteva sfaturi care te vor ajuta să îl seduci mai uşor.

Aşa cum femeile sunt atrase de acei bărbaţi cărora le iese testosteronul prin toţi porii, şi bărbaţii au câteva criterii în funcţie de care îşi aleg partenerele, iar feminitatea este cel mai important dintre ele. 

Semnificaţiile acestei trăsături sunt numeroase, aşa că iată câteva lucruri de care ar trebui să ţii cont pentru a cuceri bărbaţii care ţi plac:

Atracţia fizică

Bărbaţii se ghidează în primul rând după instincte atunci când îşi aleg partenerele. Aspectul corpului tău este, aşadar, foarte important în procesul de seducţie. După cum bine ştii, reprezentanţii sexului tare sunt atraşi de liniile curbate ale trupului feminin. În mod surprinzător, nu este vorba despre un etalon de frumuseţe, ci de nevoia de a găsi o parteneră fertilă.

Şoldurile bombate şi proeminenţa sânilor le indică bărbaţilor că eşti aptă să fii mamă şi să le porţi copiii în pântece. Chiar dacă o fac în mod inconştient, ei îşi aleg partenerele în funcţie de acest aspect şi le privesc mereu că pe potenţiale mame ale copiilor lor. Tot din acelaşi motiv, supletea este şi ea un criteriu, pentru că transmite mesajul că eşti sănătoasă şi energică.

Nivelul hormonal şi barbaţii care îţi plac

În general, femeile cu forme sunt preferate de către acei bărbaţi care beneficiază de un nivel ridicat de testosteron. Cei efeminaţi, care au parte de cantităţi mai mici din acest hormon, preferă adesea femeile cu mai puţine proeminente, deoarece aceştia se gândesc că au nevoie ca partenera lor să îi domine.
Poţi deosebi cele două tipuri de bărbaţi ţinând cont de indicatorii prezenţei testosteronului: asprimea vocii, pilozităţile de pe corp, lăţimea bărbiei şi conformaia corpului.

De ce le plac bărbaţilor femeile drăgălaşe şi vulnerabile

Bărbaţii au fost consideraţi dintotdeauna sexul puternic. De aceea, ei pot căra greutăţi, pot suporta temperaturile scăzute mult mai bine şi pot rezista la cantităţi mai mari de efort.

De aceea, o femeie delicată şi vulnerabilă va fi mereu pe placul bărbaţilor, pentru că îi poate face să se simtă puternici şi protectori.

Trăsăturile de feminitate cărora nu le rezistă bărbaţii

Niciun barbat nu poate rezista în faţa delicateţii pe care o emana femeile senzuale. Nu trebuie să te îmbraci ca o nimfă pentru a fi mai atrăgătoare şi nici să fii foarte prietenoasă şi uşor de abordat pentru a cuceri un bărbat.

Atitudinea rezervată şi gesturile delicate sunt cele care te pot scoate din anonimat în faţaa unui grup de bărbaţi. Mişcarea lascivăa a mâinilor, trecerea degetelor prin păr, zâmbetul delicat, privirile timide şi hainele feminine din materiale fine şi colorate în nuanţe pastelate vor putea 

ele.ro


Distribuie
..