4 lucruri despre ORGASMUL femeii, pe care orice bărbat trebuie să le ştie

Distribuie

Cu toţii experimentăm plăcerea din timpul actului sexual şi avem impresia că ştim totul despre orgasm. De fapt, în realitate nu-i chiar aşa. Iată patrul lucruri pe care nu le cunoşti şi la care nu te-ai gândit vreodată.

Orgasmul calmează durerea
Dacă ai dureri de cap sau te chinuie vreo migrenă, poate că ar trebui să faci sex. În urma studiilor efectuate, s-a descoperit că în timpul orgasmului corpul eliberează un compus chimic denumit oxytocină, care alină dintre cele mai diverse dureri de la cele de dinţi, cap, oase până la durerile pe care le resimţi după o operaţie, scrie dnews.ro

Prezervativul nu afectează calitatea orgasmului
În cazul în care credeai că folosirea prezervativului îţi diminuează din plăcerea resimţită în timpul actului sexual, să ştii că te înşeli.

Calitatea orgasmului nu este influenţată de prezervativ. Practic, nu are nici o legătură. Însă, prezervativul poate mări durata actului sexual, deci poate prelungi plăcerea celor doi parteneri.

30% dintre femei nu au orgasm
Dacă ai probleme în a atinge plăcerea maximă în timpul actului sexual trebuie să ştii că nu eşti singura. Conform studiilor efectuate de-a lungul timpului, aproximativ una din trei femei nu au ajuns niciodată la orgasm.

Iar acest lucru poate fi unul dintre simptomele diabetului, depresiei sau dereglărilor hormonale.

Calitatea orgasmului creşte odată cu înaintarea în vârstă
Studiile au demonstrat faptul că femeile cu cât înaintează în vârstă, cu atât ajung mai repede la orgasm.

De exemplu, o femeie de 30 de ani va simţi plăcere maximă în timpul actului sexual mai repede şi mai intens decât o femeie de 20 de ani. Iar asta ţine de cât de experimentată este femeia în pat şi de cât de bine îşi cunoaşte corpul.

 


Distribuie
..