3 semne ale unei aventuri EMOŢIONALE

Distribuie

Aventurile emotionale sunt o chestiune cat se poate de reala iar infidelitatea emotionala poate fi punctul de plecare al infidelitatii fizice. Mai bine de jumatate din acest tip de aventuri extraconjugale incep cat se poate de incocent, intre prieteni sau colegi de munca buni, care ajung sa isi impartaseasca intimitati si sa isi ofere sfaturi unii altora.

1. Îi împărtăşeşti frustrările personale în ceea ce priveşte mariajul sau relaţia cu partenerul de viaţă. Povestindu-i intimităţi unei alte persoane, creezi fără sa vrei un cadru intim care iese din sfera amicalului şi se transformă într-o altfel de relaţie. Fără să vrei, te vei îndepărta de partenerul de viaţă, apropiindu-te din ce în ce mai mult de confidentul tău personal, cel care „poate privi lucrurile obiectiv” şi care pare „să te înţeleagă” de minune.

2. Testezi apele. Ai o relaţie amicală cu un coleg care a devenit între timp şi un confident de încredere. O relaţie care însă a evoluat înspre o prietenie solidă, presarată de glume cu substrat intim, de propuneri indecente şi alte lucruri care nu ar trebui să existe între voi. Inconştient, testezi oportunităţile din jur, încercând poate să îţi dovedeşti că eşti încă o femeie atrăgătoare, ori că ai posibilitatea de a cuceri un bărbat mai bun decât cel pe care îl ai acasă. Mare atenţie însă, terenul pe care te aventurezi e un teren minat, o zona periculoasă în care dacă îţi pierzi busola te vei rătăci.

3. Discutaţi mai des decât ar fi normal. Un prieten bun, cu care te înţelegi de minune şi care să îţi poată oferi sfaturile cele mai bune atunci când ai nevoie de ele este tot ceea ce ţi-ai dorit. Un prieten care însă te sună zilnic, cu care dicuţi la telefon în fiecare seară ore în şir şi care pare mereu prezent în viaţa ta şi atunci când nu ar trebui, e deja mai mult decât un prieten. Atenţia ta nu se mai îndreaptă asupra relaţiei cu soţul sau partenerul de viaţă ci asupra sa, împărtăşeşti cu el deja mai mult decât ar trebui şi de aici până la infidelitatea fizica nu mai e decât un pas.

dindragoste.unica.ro.


Distribuie