3 poziții SEXUALE noi care garantează plăceri explozive

Distribuie

Este bine știut faptul că bărbații ating orgasmul mult mai ușor decât femeile. Însă ce trebuie să faci pentru a avea parte de o noapte de neuitat? Iată trei poziții sexuale care îți vor oferi plăceri nebănuite în dormitor:

Alinierea pelvisului

Începeți prin poziția clasică a misionarului prin mișcări du-te, vino, tot mai dinamice, care să îți stimuleze vaginul intens. Împreunează apoi picioarele între coapsele lui, fără a pierde comtactul. Iubitul tău va începe apoi să se miște de jos în sus, astfel încât pelvisul tău și al lui să fie lipite. Această poziție sexuală este excelentă pentru femeile care preferă o stimulare intensă clitoridiană, concomitentă cu penetrarea.

Balerina

Această poziție este deosebit de incitantă și permite un bun contact față în față cu partenerul. Ambii parteneri stau pur și simplu unul în fața celuilalt, femeia ridică un picior pentru a oferi un acces mai ușor, iar partenerul ajută ca punct de sprijin.

Foarfeca

Această poziție sexuală avantajează femeia prin faptul că poate să controleze unghiul și adâncimea penetrării, precum și măsura în care clitorisul ei este stimulat în timpul actului sexual. Pentru a putea practica această poziție, iubitul tău trebuie să stea în șezut cu genunchii îndoiți, iar tu introduci un picior între coapsele lui astfel încât penetrarea să poată avea loc.

euforia.tv.


Distribuie