3 Jocuri EROTICE pe care TREBUIE să le încerci

Distribuie

Aceste jocuri sunt foarte populare, dar adevărul este că găsirea unor jocuri erotice potrivite ţine foarte mult de preferinţele personale. Secretul e să experimentaţi cât mai mult împreună şi, atunci când se întâmplă să descoperi ceva neaşteptat, să rămâi deschisă la minte. Între timp, testaţi sugestiile de mai jos şi veţi avea parte de experienţe erotice inedite.

1. Împliniţi-vă reciproc câte o fantezie sexuală

Acest joc presupune să găseşti un mod amuzant pentru a vă explora fanteziile. Scrieţi tot ce va trece prin cap pe nişte biletele şi puneţi-le în trei pălării diferite, în funcţie de cât de „kinky” sunt: prima – pentru fanteziile mai obişnuite (cum ar fi să porţi un costumaş sexy sau o anumită piesă de lenjerie intimă, ori să faceţi dragoste la lumina lumânărilor), a doua – pentru cele un pic mai… „jucăuşe” (sa zicem,  sex în aer liber) şi a treia – pentru cele mai perverse! Trageţi pe rând câte un bileţel (voi stabiliţi din care pălărie) şi puneţi în aplicare ce scrie acolo. Puteţi începe cu fanteziile mai cuminţi, iar apoi să treceţi la cele „picante”.

2. Iubiţi-vă în public

Dacă vei face sex într-un loc relativ public, partenerul tău va înnebuni de plăcere! Nu toată lumea agreează această idee, dar nu strică să încerci măcar o dată o astfel de experienţă. De fapt, nici măcar nu trebuie să fie vorba despre sex în public, ci mai degrabă despre un joc erotic. Îţi poţi săruta pasional iubitul în plină stradă, îl poţi mângâia sau poţi trece la fapte mai mari într-un loc în care ceva mai retras. De asemenea, îi poţi spune partenerului că nu porţi lenjerie intimă, fapt care îl va surprinde în mod plăcut. Data viitoare când ieşiţi la o plimbare prin parc şi nu e nimeni împrejur, dacă porţi o fustă, îţi poţi scoate chiloţeii şi să î-i înmanezi lui, ca pe un trofeu. Va fi în al nouălea cer!

3. Sexting – oriunde, oricând

Tachinează-l şi aţâţă-l indiferent unde se află – totul e doar la un SMS distanţă! Scrie-i ce i-ai face dacă ar fi lângă tine, descrie-i în detaliu ce porţi şi ce planuri ai pentru voi doi diseară. E foarte simplu! Şi nu există limite.

sfatulparintilor.ro.


Distribuie
..